Cseh Katalin megpróbált beleharapni Orbánba, de beletört a foga

2024. február 29. 16:16

Rossz hírünk van Katalin asszonynak, a választáson finoman szólva nem számít túl jó pontnak, ha valaki módszeresen a saját hazája ellen dolgozik.

2024. február 29. 16:16
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Ismerjük pontosan a Momentum hazai és brüsszeli ténykedését. Az itthoni csapat nagyon erős brigád. Egyikük rendszerint kinevetteti magát a hozzászólásaival a parlamentben, a másikuk pedig a haját szagolgatva elmélkedik a nagy semmin. A brüsszeli előretolt helyőrségük pedig azon ügyködik nap mint nap, hogy lejárassa saját hazáját és mellette minden eszközzel azért harcol, hogy még csak véletlenül se kapja meg Magyarország a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették a saját nemzetük ellen.

– Elképesztően magabiztos vagyok, hogy tudom folytatni a munkám. Én képviselem a liberális frakciót, a legbefolyásosabb frakciót – mondta a Momentum EP-képviselője a Gulyáságyú podcastben azon felvetésre, hogy már csak egy mandátumot jósolnak a Momentumnak az Európai Parlamentben (EP), ő pedig a második helyen szerepel a listán.

Rossz hírünk van Katalin asszonynak, a választáson finoman szólva nem számít túl jó pontnak, ha valaki módszeresen a saját hazája ellen dolgozik.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Donáth Anna

Facebook

Idézőjel

A munkánknak pedig van eredménye.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:08
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­a­k­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
pepepapa
2024. március 22. 07:55
Hazaárulók akik hazánk ellen szavaznak !!!
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2024. március 03. 08:55
Ő csak a fizetését akarja megszolgálni. Nem azt amit a Magyar Államtól kap.
kőbaltás
2024. március 03. 04:34
Ha akad még olyan szavazópolgár aki Cseh Katalint támogatja, annak elmegyógyászati kezelésre van szüksége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!