Kiakadt Bayer Zsolt a fenyegetésen: Orbán Viktor nem teheti meg, hogy Ukrajnába menjen

2024. január 23. 13:52

A publicista felháborodott azon, hogy halálosan megfenyegették Szijjártó Pétert.

2024. január 23. 13:52

Kedden a Mandiner beszámolt róla, hogy halálosan megfenyegették Szijjártó Pétert. „Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút” – írták a külügy ukrajnai képviseleteinek címzett e-mailben.

Azóta Szijjártó Péter is reagált. „Magyarország abban érdekelt, hogy Ukrajnával jó legyen az együttműködésünk. Kárpátalján 150 ezres nemzeti közösség él, az ő érdekükben próbálunk majd valamilyen megállapodásra jutni az ukrán kollégákkal jövő hétfőn. Az ukrán hatóságok arról biztosítottak minket, hogy

a legkörültekintőbb biztonsági intézkedéseket fogják foganatosítani annak érdekében,

hogy Ungváron az ukrán-magyar külügyminiszteri találkozót a lehető legnagyobb biztonságban lehessen megtartani” – fogalmazott a külügyminiszter.

A hírt Bayer Zsolt sem hagyta szó nélkül

A hír hallatán felháborodott Bayer Zsolt is. A publicista szerint „ezek azok az ukránok, akik pogromokat hajtottak végre Kelet-Ukrajnában az ottani orosz kisebbség (többség) ellen, nem kímélve nőt, gyereket, öreget, senkit sem.

Ezek azok az ukránok, akiknek példaképe és nemzeti hőse Sztepan Bandera, a legrohadtabb, legundorítóbb, legszadistább náci,

akihez képest a német SS keretlegények vasárnapi iskolások voltak, akinek vezényletével zsidók és lengyelek ezreit gyilkolták meg bestiálisan a második világháború idején, kiirtva egész falvakat, szintúgy nem kímélve öreget, asszonyt, gyermeket”.

„Ezek azok az ukránok, akik halállistákat vezetnek, s ezen a halállistán ott van sok más mellett Orbán Viktor, Nyikita Mihalkov – de szerénységem is” – fogalmazott az újságíró.

„Ezekkel, ilyenekkel pedig nincs tárgyalás”

„Ez nem Ukrajna, ezek nem »az« ukránok, de sajnos ma Ukrajnában ezek a hangadók.

Ezekkel, ilyenekkel pedig nincs tárgyalás”

– írta Bayer Zsolt.

„Nagyon nehezen tudom elfogadni – ha egyáltalán el tudom –, hogy Szijjártó Péter odautazzon ezek után.

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor pedig egyszerűen nem teheti meg, hogy odamegy.

Ha akarnak tőle, tőlünk valamit, akkor jöjjenek ide. Ugyanis Magyarországon és Budapesten nem szokás a vendéget halálosan megfenyegetni” – foglalta össze a véleményét a publicista.

Bayer Zsolt Magyar Nemzeten megjelent cikkét ide kattintva tudják elolvasni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2024. január 24. 10:45
Nos, az ilyen beszólások miatt már inkább azt kívánom, hogy az ukránok veszítsék el a háborút. De addig még a nyugati kényszerítések miatt elveszítenek sok ezer ukránt.
B_kanya
2024. január 24. 09:53
"Lajo$$ 2024. január 24. 01:12 Zsozsó,ezek olyan állatok,mint nálunk te. 🤮" Akkor rátok is gyújthatjuk a székházat, de csakis azért, hogy igazad legyen?
Mich99
2024. január 24. 07:27
A gyilkos nácikhoz...? Semmi értelme!
Lajoss
2024. január 24. 01:12
Zsozsó,ezek olyan állatok,mint nálunk te. 🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!