Az Unióhoz fordulunk

2024. január 24. 13:19

Európának is az az érdeke, hogy ne alakulhasson ki több tagállamban az orbánihoz hasonló rendszer.

2024. január 24. 13:19
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„A Momentummal mi nem törődünk bele, amikor a kormány nem hallgat meg sem minket, sem az érintettek panaszait. Az Unióhoz fordulunk, hogy valós változást tudjunk elérni.

Hogy ne lehessen a helyiek bevonása és támogatása nélkül csak úgy felhúzni egy akkugyárrat:

Legyen egy erős uniós zöldhatóság, amely felül tudja vizsgálni a tagállamokban tervezett környezetromboló beruházásokat.

Hogy a magyar kormány ne söpörhesse le az asztalról a nők védelmét, és a családon belüli erőszak áldozatainak számát:

Uniós szintű jogszabályokra van szükség, amelyek nem opcionálisak a tagállamok számára.

Orbán Viktor visszaélései európai szintű problémát jelentenek. Európának is az az érdeke, hogy ne alakulhasson ki több tagállamban az orbánihoz hasonló rendszer.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. január 30. 20:38
Ágyipoloska!
2024. január 25. 18:03 Szerkesztve
Remélem, mire megöregszel, az Orbánról elnevezett öregotthonban kanalazod majd a krumplilevest, hokedlin ülve, mint egykor Kádár János. Téged azért már most jobban utál az ország, mint őt...
KBA98
2024. január 25. 16:15
Téged majd a bakó fogad!
auditorium
2024. január 25. 15:13
Gondolkodott már afelől, kedves asszonyom, miért ül ön Brüsszelben az EU-Parlamentben és főleg melyik ország érdekeit KELLENE képviselnie ? Hallott már deontológiáról ? Ha nem, akkor nézzen utána! Nincs még egy olyan ellenzék az EU-P-ben mint önök, akik vihognak, ha országukat kritizálják vagy országuk ELLEN szavaznak, amikor megvonják a néptől (NEM OV.tól) a helyreállitási alap kifizetését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!