Nevetségessé tette magát a Momentum vezérszónoka: így léptek Orbánék a gyurcsányi útra!

2023. december 13. 11:50

Közben a Momentum most készül közös listára lépni a Gyurcsány által vezetett DK-val.

2023. december 13. 11:50

Tóth Endre, a Momentum vezérszónoka is felszólalt az Országgyűlés szerdai plenáris ülésén az Ukrajna európai uniós csatlakozásáról szóló általános vitában.

„Orbán Viktor 2016-ban még támogatta az ukránok EU-hoz való csatakozását. Mi változott azóta? – tette fel a kérdést Tóth Endre, momentumos képviselő a Parlamentben, majd hozzátette, a korábban bevezetett, joggal kritizált ukrán nyelvtörvényt a napokban módosították, a magyar miniszterelnök mégis megvétózná Ukrajna EU-tagságát.

A nemzeti érdek elárulása ez a vétó, a jóléti sovinizmus, kicsinyes irigységből kirakott, kolbász- és bűzös verejtékszagú folyosójára vezetik az embereket. Ezzel a döntésükkel a gyurcsányi útra léptek!

– fogalmazott a momentumos Tóth Endre, akinek a pártja most készül közös listára lépni a Gyurcsány által vezetett DK-val.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. december 14. 20:02
Egyik nsgyobb barom, mint a masik! Hol kepzik, ill nem ezeket?
baronet
2023. december 13. 16:16
Zagyvaság.
nempolitizalok-0
2023. december 13. 13:44
A momentumos orrát azért facsarja a bolsibűz, mert a libsiknek másfajta a bűze.
vérgőz
2023. december 13. 13:17
mi valtozott? -haboruba keveredtek a ruszkikkal -eladtak az orszagukat az amcsiknak -gatyara leszegenyedtek -kiderult, hogy sokkal kocsogebbek mint gondoltuk -terror cselekmenyeket hajtanak vegre, szerte a vilagban -azokat tamadjak, akiktol a letuk fugg -a korrupcio es az oligarchak elnek es virulnak -nincs mar ellenzek, mert eltoroltek es megoltek oket -nincs fuggetlen sajto es -a romentum meg tobb hulyet toborzott, ezek szerint...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!