Tisztelt Brüsszeli Elit, amit önök művelnek az több mint bűn, óriási hiba!

2023. október 18. 08:23

A sorosista NGO felkent szakértői megint minket rugdosnak, miközben itthon bármelyik vallási felekezet, félelem nélkül élheti a mindennapjait!

2023. október 18. 08:23
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Tisztelt Brüsszeli Elit, amit önök művelnek az több mint bűn, óriási hiba. Az Amnesty International szerint Magyarországon jelentősen erősödik az antiszemitizmus. A sorosista NGO felkent szakértői megint minket rugdosnak, miközben itthon bármelyik vallási felekezet, félelem nélkül élheti a mindennapjait.

A példának állított Nyugat-Európai országok ezzel szemben a zsidó üldözéstől és az iszlám radikalizmustól hangosak. A baloldal sokszor leszerepelt politikusai azonban igyekeznek nem tudomást venni erről, hiszen már rég a bevándorlókból álló szavazóbázisuk foglyaivá váltak. Ne ringassuk magunkat abba a nyugati tévképzetbe, hogy beengedünk több millió embert olyan országokból, ahol kulturálisan kódolt, alkotmányba foglalt az antiszemitizmus, aztán ezek az emberek egy nyamvadt útlevél hatására megváltoznak és illedelmes német, francia, angol állampolgárok lesznek. 

Ez az európai baloldal történelmi tévedése. Vagy talán több annál. Szimpla választási spekuláció. A bevándorlókat felhasználó politikai erőknek kellett megváltozni és az Izrael ellenes vizsgálatok, szankciók, bojkott és a cionizmus (nacionalizmus) elleni fellépés mind -mind burkolt, szalon antiszemitizmusba csapott át. Egy percig se legyenek illúzióink. A pofátlan nyugati baloldal megélhetési politikusai meg akarják tartani ezeket a szavazókat, ezért pedig a szociális támogatáson túl a nyílt antiszemitizmust is be kell vállalniuk. A képlet egyszerű: Minél több muszlim bevándorló érkezik Európába, annál jobban erősödik a nyugat európai antiszemitizmus, miközben az egykor szebb napokat látott városokban a No-Go zónák kerülnek többsége. Nesze neked jogállam!”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. október 20. 21:18
Sajnos nem fogja utol érni őket a nép haragja.
tapir32
2023. október 18. 12:17
Az Amnesty le van szarva! A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján. NER 13 évében csökkent a legnagyobb mértékben a melegekkel szembeni előítélet, és nőtt a melegházasság támogatottsága. A baloldali antiszemitizmus legalább olyan erős és élő, mint a szélsőjobboldali. A Fidesz kormánynak köszönhetően Magyarország az EU-ban a legkevésbé antiszemita országok között szerepel, az antiszemitizmust folyamatosan monitorozó zsidó szervezetek felmérése alapján. A kollektív bűnösség elvét - aminél kevés aljasabb dolog van - éppen a hitleri Németország alkalmazta a zsidókkal szemben. A balliberálisoknak nem kellene felújítani ezt az elvet az orosz emberekkel szemben, ahogy a visszamenőleges, átörökítő felelősséget sem! Aki, ezek mellett az elvek mellett tör lándzsát, arra az európai kultúrának még az árnyéka sem vetült.
goldie-2
2023. október 18. 11:33
Ezt elmondta valaki a plénum előtt is?
lemez
2023. október 18. 10:45
Az adócsalás a dk vallása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!