A nyugati antifa teljesen más kávéház, mint a hazai elvtársaik

2023. október 02. 20:21

Ezt láthattuk februárban.

2023. október 02. 20:21
Lipták Tamás
Lipták Tamás
Telegram

„Szóval ideérkezik az osztrák antifa.

Ezt a vajnai attila féle társaságot, akik megosztották ezt, nehéz komolyan, vagyis röhögés nélkül szemlélni. Ettől függetlenül azonban tény, hogy egy egész jelentősnek látszó nemzetközi hálózat tagjai.

A nyugati antifa pedig teljesen más kávéház, mint a hazai elvtársaik. Ezt láthattuk februárban, amit viszont a hétvégén nem fogunk látni, vagyis olvasni, az a rendőrségi közlemény vagy a politikusok elhatárolódása, tiltakozása. Ilyen nem szokott lenni hasonló esetekben, mint azt már megjegyeztem néhány napja.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ödenburger
2023. október 03. 11:38
Bűnmegelőzési célzattal az összeset őrizetbe venni, aztán kiutasítani. Ha ellenállnak, annál jobb.
Majdmegmondom
2023. október 03. 07:21
Mondjuk, már februárban terrorszervezetnek kellett volna hirdetni ezeket a szellemi nyomorékokat, mert mostantól, ha bármi baj lesz minden a kormány fejére száll. Szóval illene megelőzni a bajt, mondjuk ne engedjük be őket a határon...
alexandrosz-2
2023. október 03. 06:52
A februári antifa terror tettesei szabadlábon vannak. Féltucatnak a nevét, arcát se ismerhettük meg. A szemkilövők, vérügyészek őket védik, a moszados titkosszolgak röhögnek a szétvert magyarokon. Orban, polt, pintér, rohadjatok meg!
connorj
2023. október 03. 06:26
IDEJÖNNEK OSZT JÓL MEGVERIK A TEKESEKET. 😭😭😭😭😭😭😭😭
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!