Ungár Péter Hadházynak: Én nem gyűlölök parancsra senkit

2023. szeptember 10. 14:55

Szerinte a Hadházy-félékkel nem lehet politikai közösséget építeni.

2023. szeptember 10. 14:55

Az LMP társelnöke Facebook-bejegyzésben reagált, miután Hadházy Ákos arra kérte az ellenzéki politikusokat, ne álljanak szóba vele. Ezt egy, Ungár Péter testvérének háza előtt készült videóban mondja, arra hivatkozva, hogy az LMP-s politikus is bűnös, amiért Orbán Viktor miniszterelnök a nővére házában nyaralt. Emellett szóba hozza az Ungár Péter által megörökölt részvénytársaság egy üzletét is. 

Ungár leírja, már többször nyilatkozott arról, hogy az általa megörökölt részvénytársaság bevételének töredéke származik állami megrendelésekből. Ilyen alapon szerinte majdnem minden magyar vállalkozás NER cégnek nyilvánítható. 

„De persze, legyen úgy, ahogy a radikális ellenzék sztárja szeretné: aki szerint én itt (nem a Miniszterelnök, hanem én) bármilyen tényleges hibát vétettem, vagy bármilyen olyan döntést hoztam, amely helytelen, az ne beszéljen velem. Ha kell, az a párt szakítsa meg a kapcsolatot az LMP-vel” – írja a bejegyzésben, de hozzáteszi: ő ettől függetlenül továbbra is szóba áll mindenkivel, fideszesekkel is. 

„Én nem gyűlölök parancsra senkit, akkor se, ha ez népszerűtlen” – állítja, majd hangsúlyozza, a Hadházy-félékkel nem lehet politikai közösséget építeni. Szerinte a politikust nem érdekli semmi más, csak saját maga és a moralizálás.

„Készítsen akármennyi videót Hadházy Ákos, kommenteljenek a rajongói akárhányszor a posztjaim alá, soha nem fogom megtagadni a családomat”

– írja, és hozzáteszi, ha Hadházy valóban annyira hisz az igazában, alapítson egy pártot, és álljon ki a versenybe.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. szeptember 11. 19:16
És ne habltyolj nekem ártatlanság vélelméről, mert ezesetben ilyen korrupció gyanúnál a politikusnak kell bizonyítania. " mondá Visinszkij elvtárs, mozgalmi nevén kunfia..
kunfia1
2023. szeptember 11. 16:04
kunfia15m007h 0p3ra70r 2023. szeptember 11. 15:48Ha valaki elmegy Horvátba10 napra tengerparti villába, az egy értéktelen ajándék.:DDDDDD Magyarországon olyan törvény van, hogy annak is kell idegenforgalmi adót fizetnie, aki ingyen nyaral egy rokonánál. "Idegenforgalmi adót azoknak kell fizetni, akik nem állandó lakosként az adott település területén legalább egy éjszakát eltöltenek. Az idegenforgalmi adó mértékét kétféle határozhatják meg az önkormányzatok: Az eltöltött vendégéjszakák utáni fix összegben vagy A szállásdíj százalékában kerül meghatározásra(...)Idegenforgalmi adót nem kell fizetni a 18 év alattiaknak, illetve azoknak, akik nem turisztikai célból látogatnak az adott településre. Ezeket a mentességi lehetőségeket tételesen is felsorolja a törvény, illetve az IFA-bevallásban is külön soron kell kimutatni. Ilyenek például: kórházban, szociális intézményben lévő fekvőbeteg, középiskolás vagy felsőfokú intézmény hallgatója (feltéve, hogy a tanulmányai miatt foglal szállást"
Palatin
2023. szeptember 11. 12:45
Persze Ungár Péter is egy fura, exotikus madár. Családon belül szépen elrendezték a mamijával, hogy bárhogyan is alakuljon a jövö belpolitikája, valamelyikük mindig a nyertes oldalon áll. Ezen érdemes lenne elgondolkodni....
Palatin
2023. szeptember 11. 12:41
Hadházy az ellenzék állatorvosi lova, akin a libernyákok minden betegsége megtalálható. Öt én ezenkívül egy szellemi és erköcsi tolószékesnek tartom. Hadházy pontosan azért csak VOLT fideszes, mert ö ilyen. A Fidesz öntisztuló párt, kiveti magából a mocskot, amit aztán a hitvány ellenzéki gyülekezet magához ölel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!