„Hogy nem szégyellik magukat?” – így osztotta ki Rákay Kötcsén a balos médiát

2023. szeptember 09. 20:20

Rákay – balos sajtó: 1:0

2023. szeptember 09. 20:20

Baloldali újságírók állták útját Kötcsén a polgári piknikre érkező Rákay Philipnek. A producer az RTL által közzétett felvétel alapján sokáig türelmesen válaszolt az őt kérdező sajtómunkásoknak, majd többszöri provokáció után hozzátette: tökéletesen megérti, hogy a baloldali újságírók nehéz helyzetben vannak, mivel a kedvenc pártjaik ugyanis semmiféle politikai innovációt, ötletet, üzenetet, vagy víziót nem képesek felmutatni, ezért „újságírónak csomagolt aktivistaként igyekeznek mindig újabb ügyeket kreálni”. 

Azt kell mondanom a negyedik kétharmad után, hogy teljesen fölösleges ezeken rugózniuk”, fogalmazott Rákay.

Ezt követően észrevette, hogy a 444 újságírója is jelen van, akit számon kért, amiért a (többek között Soros György hálózata által finanszírozott) szerkesztőség a napokban lejárató cikket tett közzé Gábor Lászlóról, az Origo főszerkesztőjéről. 

„Hogy van képe magának idejönni ezek után?” – tette fel a kérdést Rákay, majd nyomatékosította: „Hogy nem szégyellik magukat ott a 444 szerkesztőségében?”. „Nem vagyok hajlandó még a szabad ég alatt sem egy levegőt szívni magával”, mondta a lap munkatársának, majd a többiekhez fordult: 

Maguk mosolyoghatnak, de egyetlen egy itt álló médium képviselője sem határolódott el attól a cikktől!”

majd emlékeztetett: senkit sem szabad a kinézete, öltözéke, testalkata alapján megszégyeníteni. 

A videó itt megtekinthető: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 29. 16:08
..a semmihez sem értő zenetévés hülyegyerek..
Palatin
2023. szeptember 26. 18:42
A balos média is a "ragadozók" csoportjába tartozik, ahol a tisztességnek nincs helye.
Palatin
2023. szeptember 26. 18:40
A szégyenhez morálisertékrend és ahhoz való igazodás szükségeltetik. Enélkül lehetetlen a szégyenérzet. Az oroszlánnak eszébe nem jutna, hogy szégyellje magát, amikor falatozik az általa elejtett zebrából, ami két csikót árván hagyott hátra. Ilyesmi emberek közötti viszonyokban sem lehetetlen, söt az emberek ilyesmit még akkor is megtesznek, ha nincs belöle hasznuk. Mert az oroszlán nem gyülöletböl öl, erre csak az ember képes.
koronaszepe
2023. szeptember 15. 10:00
Állták útját, provokálták... Az ember azt sem tudja, hogy röhögjön, vagy sírjon. Propaganda-valóság: 1-0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!