A háborús helyzetben ezek a kormány legfontosabb céljai

2023. július 14. 09:13

Távol kell tartanunk Magyarországot a háborútól, le kell törnünk a háborús inflációt, meg kell védenünk a magyar családokat és a nyugdíjasokat.

2023. július 14. 09:13
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„A háborús helyzetben ezek a kormány legfontosabb céljai.

Távol kell tartanunk Magyarországot a háborútól!

Le kell törnünk a háborús inflációt!

Meg kell védenünk a magyar családokat és a nyugdíjasokat a brüsszeli bürokrácia veszélyes terveitől!”

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. július 16. 09:02
2020 óta a forint vásárló erejének romlása, az infláció kb 46,3 %.
Namond
2023. július 15. 10:40
Talán nem kellene az ukrán hadigépezetet üzemanyaggal ellátni. A tavaly leszállított 117 ezer tonna üzemanyag -by Demkó - térítésmentes segély volt és a magyar választók fizették adójukból illetve az extraprofitot tartalmazó üzemanyagárakon keresztül, vagy az Unió, vagy az Unió pénzéből az ukrán kormány? A háborús inflációval foglalkoznak a hadviselő felek, a dollárral az US, a rubellel A Föderáció, a hrivnyával a kijevidióták. Hazánkban az orbáninflációval kell foglalkozni és okozóját üstökön ragadni. Legfőképpen pedig a forint árfolyamát kellene 300 Ft/euró alá vinni, hogy a miniszterelnöknek ne kelljen lemondani, - by Orbán/2008. A magyar családokat és a nyugdíjasokat az orbánkormány bürokráciája veszélyes terveitől kell megvédeni, például az egészségügyi várólisták megszüntetésével, megfelelő gyógyszerválasztékkal. És persze a lakossági megtakarítások +13%-os megadóztatása helyett, a társasági adó kedvezmények eltörlésével és a TAO 15%-ra emelésével.
connorj
2023. július 15. 00:00
Igenis! 🤠
Pelso j.
2023. július 14. 13:46
Nahát, már önmagát parodizálja. Nem is rosszul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!