Közéleti díjat kapott az MSZP-től Perintfalvi Rita

2022. március 09. 19:21

A díjat a párt nőtagozatától kapta, és személyesen Dr. Gurmai Zitától vehette át.

2022. március 09. 19:21
null

Közéleti díjat kapott Nőnap alkalmából Perintfalvi Rita. A díjat az MSZP Nőtagozata adta oda a teológusnőnek, amit az meg is köszönt szépen a nőtagozat elnökének, Dr. Gurmai Zitának. 

Így laudálta Perintfalvit a díjátadása előtt egy „Slemi” nevű „kedves barátja”:

„Perintfalvi Rita, akinek a szava teremtő szólás, tisztító tüzes lélek, aki tudja, hogy halott a test lélek nélkül, halott a hit tettek nélkül, aki malomkövet kötne annak a nyakába, aki a legkisebbeket megrontja, aki Debóraként cselekszik, amikor körülötte kókadt férfiak százai és ezrei azt nem merik megtenni. Ő az, aki komolyan vette a zsinati tanítást, hogy az emberi család tagjai között a gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek botrányt okoznak, és hogy kitartóan küzdeni kell mindenféle társadalmi vagy gazdasági szolgaság ellen.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2022. március 12. 00:03
Perintfalvi, Gurmai, Mszp, közéleti díj... Már az előző Ritácska témánál is hangosan röhögtem, de itt már a könnyem is csorgott! Ennyi állat pedig nincs. Márpedig van.
Jooee
2022. március 10. 21:45
Annyit is ér, mint az MSZP, nulla a köbön.
Tuco
2022. március 10. 15:34
Mi az az mszp?
Cséfy
2022. március 10. 14:42
--
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!