Egyesítenék a Kajmán-szigeteket Magyarországgal – ezt várja a 2022-es választástól a Kétfarkú Kutya Párt

2021. december 28. 22:18

Kovács Gergő, a párt társelnöke szerint a legfontosabb belpolitikai esemény az volt, amikor bebizonyosodott, hogy Tóth Csaba nem ló.

2021. december 28. 22:18
null

Az ATV 2021 végének közeledtével arra kért különböző közéleti szereplőket, hogy értékeljék az év legfontosabb világ- és belpolitikai eseményeit, valamint jövő évre vonatkozó politikai és személyes ambícióikról is meséljenek. Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke szerint a legfontosabb belpolitikai esemény az volt, amikor bebizonyosodott, hogy Tóth Csaba nem ló.

Arra a kérdésre, hogy mit vár a 2022-es parlamenti választásoktól Kovács azt válaszolta: „Azt, hogy megtartják.

Kicsit tartunk a 4/3-os győzelmünkkel járó felelősségtől, én jobban örülnék, ha csak 107 százalékos eredményt érnénk el.

Jövőre szeretnénk megnyerni a választást Cipruson, a Kajmán-szigeteken és a Ganümédeszen. A Kajmán-szigeteket ezután egyesítenénk Magyarországgal, fárasztó mindig olyan messzire utazni, ha céges ügyeket kell intéznem” – fogalmazott a Kutyapárt vezetője.

Nyitókép: Mandiner / Mátrai Dávid

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. december 31. 18:03
A Kétfarkú Kutyapárt a súlyos elmebaj legalizálása.
Highlander07
2021. december 29. 18:43
Ostoba kretének... ez egy liberálnáci párt, szemét, gúnyolódó stílussal. Egy verés járna nekik, nem preferencia...
Chris75
2021. december 29. 10:54
Szánalmas az, hogy ezek még mindig bohóckodhatnak. Nyilvánvalóan folyamatosan hekkelik a rendszert, az egész pártjuk nem szól másról, mint a folyamatos trollkodásról. Visszaélnek a rendszerrel, felvesznek minden lehetséges támogatást és igénybe vesznek minden kedvezményt, miközben eszük ágában sincs a rendszerbe tagozódva érdemi munkát végezni. Ha ezt egyszer megteszik és azt mondják : figyeljenek! Látják, ilyen egyszerű meghekkelni a rendszert, mi mindezt azért csináltuk, hogy felhívjuk erre a figyelmet, érdemes lenne ezen változtatni, hogy ne legyen visszaélésre lehetőség. Akkor azt mondja az ember, OK sajnos ez tényleg így van, nézzük át, hogy hol és mit kellene változtatni azért hogy ez megszűnjön vagy legalább megnehezítsük azoknak a dolgát, akik ki akarják játszani a rendszert. De nem, mert nekik ez így szuper, Kovács Gergő trollkodhat napestig akár a közmédiában és óriásplakátokon is, hiszen ha Ők csinálják az nem pénzkidobás... Persze megteheti, mert a derék magyar adófizető paraszt úgyis jobban eltartja, mintha Ő maga menne el dolgozni. Hát akkor meg? Hülye lenne...
balbako_
2021. december 29. 10:23
Szamuelyre hajazó pofa Lenin-fiú humora.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!