Fradi–Ludogorec 0–3

2019. október 03. 21:10

A vendégek 37 másodperc elteltével már vezettek.

2019. október 03. 21:10

A Ludogorec 3-0-s győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek csütörtöki második fordulójában.

A vendégek 37 másodperc elteltével szereztek vezetést Jody Lukoki góljával, majd a 40. percben Rafael Forster egy óriási szabadrúgással duplázta meg az előnyt. A bolgár együttes Dragos Grigore kiállítása miatt a 43. percben emberhátrányba került, ennek ellenére a Ludogorec a 64. percben Forster második találatával eldöntötte az összecsapást.

Szerhij Rebrov vezetőedző csapata a vereséget követően egy pontjával harmadik helyen áll a négyesben, az október 24-i harmadik fordulóban pedig a pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkva vendége lesz.

(MTI)

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2019. október 05. 20:48
Talán, ha sportoltál volna, pontosabban, futballoztál volna, értenéd is, mekkora züllés tombolt ott a 60-70-es évektől, minden vonalon. Hány ember ment tönkre felnőtt korban, mert az akkori állapotok 20 éves korára meghasonlott, alkoholista, kiégett emberré tették... A Kádár-rendszer, játékvezetői..., edzői... a legfőbb szakértelmük, taktikai utasításuk, válogatott szövetségi kapitányig bezárólag ez volt: kenj alá, üsd el...
Tiszafa
2019. október 05. 14:44
Jól van fiúk! A célkitűzés már a meccs előtt meg volt, az az 1 pont. Lényeg, hogy ne pont nélkül essetek ki a csoportból. Reálisan kell értékelni! Nem tudtok focizni. Nem tudtok (három embert kivéve) labdát se kezelni. Nem tudtok lőni se, mert leszorított lábfejjel egyikőtök sem meri megrúgni a labdát, mert nincs gömbérzéketek se. Nem érzitek a kaput, nem jó a ritmusotok, Hátul meg csak rohangáltok, mint pók a falon. Már az is csoda, hogy kijutottatok.
Belakiss
2019. október 05. 10:51
Ismét beérett az eszetlen stadionépítés gyümölcse.
OberEnnsinnen
2019. október 05. 08:34
Ennek fényében kell nézni a "mindent ellopó" Orbán-kormány 74 hónapja tartó megszakítás nélküli átlagbér-növelését. A gazdaság-pénzügyeink ugyanabban a lerobbant, kiürített állapotban voltak 2010-ben, mint a futballunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!