A Fidesz országos tájékoztató akciót indít az MSZP-s Bangóné patkányozása miatt

2019. április 28. 12:20

Nem lehet szavazópolgárokat sértegetni és megalázni, akkor sem, ha a politikai ellenfél szavazóiról van szó – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap.

2019. április 28. 12:20

„Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője magyar emberek milliót patkánynak nevezte. Ez elfogadhatatlan, mélyen sértő és felháborító. Bangóné ezzel a mondatával átlépett egy határt, amit nem lehet átlépni: nem lehet szavazópolgárokat sértegetni és megalázni, akkor sem, ha a politikai ellenfél szavazóiról van szó” – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap.

A fideszes politikus annak kapcsán tartott sajtótájékoztatót, hogy az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy ATV-s műsorban azzal indokolta a Fidesz népszerűségét, hogy „sok patkány van Magyarországon”. Az eset után röviddel Bangóné interjút adott a Mandinernek is, amelyből kiderült, nem mond le országgyűlési képviselői mandátumáról.

„Tegnapelőtt a képviselőhöz fordultunk, felszólítottuk, hogy mondjon le az országgyűlési képviselői mandátumáról. Bangóné azonban egy kínos és gyáva magyarázkodásba kezdett, és nem mondott le. Tegnap a Magyar Szocialista Párthoz fordultunk, felszólítottuk az MSZP vezetőit arra, hogy hívják vissza Bangónét a magyar Országgyűlésből. Azonban süket fülekre találtunk. Az MSZP is kínos és gyáva módon próbálja magyarázni a megmagyarázhatatlant. Úgyhogy most a magyar emberekhez fordulunk. A Fidesz ma egy több lépcsőből álló tájékoztató akciót indít, mert meggyőződésünk, hogy Bangóné, az MSZP és a magyar ellenzék téved, ha azt gondolják, hogy egy ilyen kijelentés következmények nélkül maradhat” – jelentette be a Fidesz politikusa.

A Fidesz a párt Facebook-oldalán már közzétett egy rövid filmet, amelyet Hidvéghi állítása szerint az interneten fognak terjeszteni. „Ebben a filmben azokhoz a jóérzésű magyar emberekhez fordulunk, akik úgy gondolják, hogy egy ilyen megalázó és durva kijelentés nem maradhat következmények nélkül, és arra kérjük őket, hogy emlékezzenek erre a május 26-i szavazás napján” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. április 29. 07:35
ez a Weber Merkel eltitkolt fia?
VakzKommondor
2019. április 29. 06:10
Tök jó Ez benne lesz? https://444.hu/2018/03/20/bayer-patkanynak-nevezte-azokat-akik-meg-mertek-ijedni-a-miniszterelnok-fenyegetozesetol#
balbako_
2019. április 29. 04:50
Az ellenzék mérhetetlen butaságában önként adja a Fidesz kampányanyagait.
áfonya
2019. április 29. 01:53
Ballibsi oldal kifogy a témából , nincs ötletük unatkoznak , még is a sajtó az ország velük foglalkozzon egyre durvább stílusban kirohanást intéznek . Jellemző a baloldalra ciánoznak az anya nem szül hanem ellik , köteleznek ,börtönnel fenyegetőznek náciznak ,,, már előre elmondják ha kormányra kerülnének milyen kegyetlenkedést hajtanának végre a magyar népen .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!