Kutyatámadásban súlyosan megsérült egy kisfiú Ostffyasszonyfán

2018. október 21. 10:28

Az értesülések szerint a kétéves kisfiú szombat délután kamaszkorú rokonával sétált az utcán, amikor egy nagytestű kutya megtámadta.

2018. október 21. 10:28

Kutyatámadás miatt súlyosan megsérült egy kétéves kisfiú Ostffyasszonyfán – erősítette meg az MTI érdeklődésére vasárnap a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Leibinger Eszter közölte: az eset körülményeit gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt vizsgálja a rendőrség. Az MTI úgy értesült, hogy a kétéves kisfiú szombat délután kamaszkorú rokonával sétált az utcán, amikor egy nagytestű kutya megtámadta. A gyerek édesanyja is kirohant az utcára, megpróbált segíteni, de az állat őt is megharapta. 

A kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikopterrel vitték egy budapesti kórházba, ahol megműtötték, állapota súlyos, de nem életveszélyes.

(MTI)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valesz
2018. október 21. 12:06
Kutya soha nem támad ok nélkül...
még fokozza
2018. október 21. 11:33
Mi lesz a kutyával? Megbüntetik a cignyok miatt? Mert bűne csak az embernek van. Erről majd később bövebben. Hogyan gondoskodtak előtte a kutyáról? Mitől lett agresszív? Mi a neve?
OberEnnsinnen
2018. október 21. 11:20
Minden támogatást: első gyermeknél min. 3 éves munkaviszony után. Ha valaki ez előtt szül, támogassák a kórházi és mindenféle költségeket jogvédők, de ne a magyar állam az adófizetők pénzéből. A 2. gyermeknél az apa munkaviszonya irányadó. Ha nem lehet támogatni, a gyermeket állami intézetbe, a "szülőknek" pénzt: ohne. Nullát.
OberEnnsinnen
2018. október 21. 11:16
Teljes részvét a kisgyereknek. Az ilyesmi borzalmas. Segítse meg az Isten majd, az életében. És itt is le kell írni: a magyar állam bűnös minden hasonló esetnél, amikor fiatalkorúak szimpla párzását-b.szását pénzzel - családi pótlék, önkormányzati segélyekkel estébé - támogatja. És hozzájárul versenyképtelen, önálló, értékes emberi életre alkalmatlan kisdedek világra jöttéhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!