Elkezdték az új Suzuki gyártását Esztergomban

2015. március 05. 12:37

Orbán Viktor miniszterelnök és Suzuki Osamu, a japán autógyár tulajdonosa közösen indította el a Suzuki esztergomi gyárában az új Vitara sorozatgyártását. A modellt csak Esztergomban gyártják, innen exportálják a vállalat összes piacára.

2015. március 05. 12:37

„Ahol munka van, ott minden van, a jövőről ezt gondoljuk” – mondta köszöntőjében Orbán Viktor, majd emlékeztetett arra, hogy Magyarország célja a teljes foglalkoztatás, melyet „2018-ban el is fogunk éri” – fogalmazott.

Japán 3,5 milliárd eurós összberuházásával Magyarország legnagyobb zöldmezős ázsiai befektetője, a 149 működő vállalat közvetlenül 25 ezer embernek ad munkát – ismertette Orbán Viktor. Hozzátette, hogy ezen a héten három japán vállalat jelentett be új beruházásokat, amelyekkel összesen több száz új munkahelyet hoznak létre.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2015. március 05. 15:23
Ha ez is olyan minőségű lesz mint a suzuki vagon R, akkor az autószerelők egy része becsukhatja a bótot. Egy suzkin nem sok mindent kell szerelni.
rosszkutya
2015. március 05. 13:54
Egy ott dolgozó hány havi béréből tud megvásárolni egy ilyet?
Drágha Márió
2015. március 05. 13:44
Csak a vak nem látja,hogy az Orbán-Tarlós-Matolcsy triumvirátus vezette Csonka-Magyarország halad kifelé abból a sűrű,sötét erdőből,ahova az idegenszívű vörös-kékek vezették az ,,elmúltnyolcévben"...
di maggio
2015. március 05. 13:10
Felszólítom az összes balliberális megmondó embert miért rokürtöljék világgá,ssz ez az országnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!