Az étolaj-, liszt- és lekvárpiacra is betörne a Sólyom

2013. augusztus 26. 17:50

A tervezett magyar légitársaságnak menetrendje még nincs, de máris bejelentették: az alapvető élelmiszerek piacán is bevezetnének Sólyom márkájú termékeket.

2013. augusztus 26. 17:50

A Hír24 arról ír: Lucsik János, a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. ügyvezető igazgatója a cég hétfői sajtótájékoztatóján elmondta: a vállalat egyik feladata az új magyar légitársaság zavartalan és üzemszerű működésének biztosítása, de emellett az új magyar védjegy, a Sólyom magyarországi bevezetése is a fontos célkitűzésük.

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding 10 százalékos részesedéssel tulajdonostárs lett a Naturalle termékekben. A Sales One termékei között megtalálható finomliszt, napraforgóolaj és szatmári szilvalekvár is.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
czsolt5
2013. augusztus 26. 23:52
Kéne reklámozni a világban, hogy a Sólyom gépeken legálisan fehér port is felszolgálnak. Az összes rocksztár Sólyommal turnézna. (Amíg ki nem derül, hogy búzafinomliszt) Az ismertség viszont instant garantált.
NeMá
2013. augusztus 26. 22:32
Szerintem meg logikus lépés, saját lekvárt, lisztet és olajat használnak, a felszolgált kajában! Ennyi! Előállítani 1 üveg lekvárt drágább mint 100-at, azaz ha már nekiállnak, szállítanak üzletekbe is. Vágó József, a Nemzeti Közlekedési Hatóság légügyi osztályának korábbi igazgatója volt. Egyéni elképzelés egyéni megoldások!
MacElek
2013. augusztus 26. 21:13
Ezt veszi majd minden magyar ember. És cserébe lesz saját nemzeti légitársasága, amire büszke lehet.
békalepcse
2013. augusztus 26. 19:13
Nagyon nem elverendő az ötlet. Ölég messzikről voltak vendégeink és a ruháikat hátra hagyva vittek hazait tőlünk. Ha mindezt a reptér vámmentes részében megvehetik, akkor nyert az ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!