Balog Zoltánhoz fordult az LMP

2013. április 06. 13:48

Az egészségügyi dolgozók kényszernyugdíjazásával kapcsolatban fordult írásbeli kérdéssel Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások miniszteréhez az LMP, mert – mint közleményükben írták – Orbán Viktor miniszterelnök sem az ellenzéki párt, sem érdekvédők nyílt levelére nem reagált érdemben.

2013. április 06. 13:48

Szél Bernadett, az LMP képviselői csoportjának helyettes vezetője, független parlamenti képviselő szombaton közölte az MTI-vel: pártja felháborítónak tartja, hogy a kormány nem ad mentességet a kényszernyugdíjazás alól a súlyos szakemberhiánnyal küzdő ágazatnak, megalázó kérelmezési eljáráshoz köti a továbbfoglalkoztatást, a kérdésekre pedig nem válaszol.

Az LMP egyebek mellett arra kíváncsi, mi a garancia arra, hogy nem járnak rosszabbul azok, akik a nyugdíj helyett a munkát választják. Arra is választ várnak, hogy mi alapján dönt a munkáltató a jövedelemkiegészítés mértékéről, ki ellenőrzi a döntést, lehet-e fellebbezni, és hogyan tölti fel a kabinet a megüresedett álláshelyeket.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. április 07. 15:10
Jogos kérdés, és válaszolni is kellene rá. Nem ártana érdemben válaszolni rá. Mielőbb. Még mielőtt az érintettek fogják magukat, és nyugdíjba mennek,mert akkor max. csak pisloghatunk, mert betegellátás az nem lesz...
bookmark
2013. április 07. 14:48
Én azért visszaolvasnám az összes gennyes nyilatkozatukat meg támadásukat, amivel sértegették Balog Zoltánt és utána, már nem is csoda ha nem válaszol.
geraz51
2013. április 06. 15:44
Jól van Bernike,csak háborodjál,kérdezzél de gyorsan mert elfogytok és nem lesz kinek elemezni a választ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!