Nyomoznak az azori-szigeteki utazás ügyében

2012. január 17. 19:22

A Jobbik feljelentésére hűtlen kezelés miatt nyomozást indított a Baranya megyei főkapitányság a múlt év novemberében az Azori-szigeteken tartott konferencián résztvevő megyei önkormányzati elnökök ügyében.

2012. január 17. 19:22

Hűtlen kezelés miatt a Baranya megyei főkapitányságon indult nyomozás a múlt év novemberében az Azori-szigeteken tartott konferencián résztvevő megyei önkormányzati elnökök ügyében – értesült az MTI Hírcentrum. Az MR1-Kossuth Rádió Krónika című műsorában kedd este elhangzottak szerint a nyomozást a múlt év végén rendelték el, miután két Veszprém megyei jobbikos képviselő feljelentést tett amiatt, hogy az utazást közpénzből fizették.

Az Európai Régiók Közgyűlésén tizenkét megyei önkormányzati elnök vett részt, többeket családtagjuk, illetve más is elkísért. A politikusok az európai roma stratégiáról tárgyalt tavaly novemberi azori-szigeteki konferencián. Az utat a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége fizette, viszont a botrány kirobbanását követően a résztvevők ezt jótékonysági célra felajánlva visszafizették, csakúgy, mint a felvett napidíjakat.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rettenetes
2012. január 18. 12:52
Mocskos tolvaj banda ez is... Akkor most az adófizetők pénzén jótékonykodtak? Esetleg ezt az egészet úgy kell érteni, hogy a repülőjegyek árát, a napidíjat visszafizették az állankincstárban majd ugyan annyit befizettek jótékony célokra?
G. Pantyelejevics
2012. január 17. 20:03
Az eljárás majd megállapítja, hogy "nem volt közgyűlés", ami meg maradt, azt elvitte az Ibrahim. :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!