A Fidesz-kormány minden filléréért lehajol

2023. június 05. 13:26

Ezeket a sarcokat látszólag cégekre vetik ki, de valójában az utolsó fillérig a magyar emberek fogják megfizetni.

2023. június 05. 13:26
null
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„A Fidesz-kormány minden filléréért lehajol.

Hatalmas bajban van az ország a Fidesz-kormány totálisan működésképtelen gazdaság- és külpolitikája miatt. Mára oda jutottunk, hogy szinte minden területen újabb és újabb sarcokat vet ki, hogy pénzhez jusson. Ezeket a sarcokat látszólag cégekre vetik ki, de valójában az utolsó fillérig a magyar emberek fogják megfizetni.

Most például a gyógyszeradóval látszólag a gyártókat akarják megsarcolni, de a végeredmény az lesz, hogy gyógyszerek tűnnek el és drágulnak meg, amit a magyar emberek fizetnek meg vagy szenvedik meg a hiányukat.”

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2023. június 06. 13:47
Most nagyon könnyű azt mondani, hogy a Mestreházi egy kommunista, és érthetetlen, minek beszél be a kapitalizmusba, amiről láthatólag fogalma sincs. Mert hogy a kapitalizmusban a kereslet-kínálat szabályozza az árakat, nem az akármilyen adók. Azért nem mondom most még sem ezt, mert a gyógyszerpiacot (bizonyos termékek esetében) nem csak a piaci törvények határozzák meg. Tulajdonképpen a ő most a nagyon sötét egyéb elvtársak helyet kapja a taslit. Azok helyett, aki ezt makogják az árstopos termékek miatt más cikkeről is, amelyek esetében viszont a szabadpiaci viszonyok teljes mértékben érvényesülnek, és semmi köze az árstopnak ahhoz, hogy mennyibe kerülnek.
amca
2023. június 05. 22:35
Szarháy ,te már mindig, mindenhol mindenkor megbuktál.. 1 van vissza.. A mg dougless..
m-e-n-o-r-a-p-a-u-s-a
2023. június 05. 22:04
Mekkora lúzer ez, de neki nem lehajolni , hanem letérdepelni kell Gyurcsány előtt
Robertoo
2023. június 05. 21:02
Még egy ingyenélő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!