Mesterházy Attila: Politikai relevancia szempontjából már ma sincs MSZP

2023. április 14. 08:18

Az általam vezetett MSZP legrosszabb eredményét ma bármelyik ellenzéki pártelnök aláírná – fogalmazott a párt korábbi politikusa.

2023. április 14. 08:18
null

Az általam vezetett MSZP legrosszabb eredményét ma bármelyik ellenzéki pártelnök aláírná – jelentette ki Mesterházy Attila volt szocialista országgyűlési képviselő az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorában, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás csütörtöki adásában.

A hirado.hu tudósítása szerint Mesterházy Attila, aki 2014-ben pártja miniszterelnök-jelöltje volt, a műsor első felében arról beszélt, hogy akkoriban volt egy erős MSZP, amely „gravitációs erőként vagy horgonyként” tudott működni. Hozzátette: igazságtalannak tartja, hogy sokan mindent Márki-Zay Péterre fognak a baloldal 2022-es bukása óta. 

 – jelentette ki Mesterházy Attila arra a kérdésre válaszolva, hogy lesz-e még MSZP a 2026-os választások után.   

 A hirado.hu emlékeztetett arra, hogy Mesterházy nemrég kilépett az MSZP-ből és új pártot alapított Szocialisták és Demokraták néven. Mesterházy Attila a tudósítás szerint elmondta: az MSZP-ből való kilépése után azért nem lépett át a Demokratikus Koalícióba, ahelyett, hogy új politikai formációt alapít, mert „túl liberálisnak tartja” Gyurcsány Ferenc pártját.

(MTI)

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2023. április 14. 17:18
Mesterházy Attila sincs, de azonnal észre fogod venni, amint lecsengett ez a ciklus.
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. április 14. 15:33
Politikai relevancia szempontjából Mesterházy Attila sem létezik...
CirmoS
2023. április 14. 11:46
Megélhetési parazita vagy! És egy BUKOTT politikus! Nincs itt szó semmi másról mint arról, hogy büdös a munka neked is! Jellemző ez minden komcsira, libsire! 2014-ben 2/3-al vert pofán titeket Orbán ezért aztán sértődöttségedben nem gratuláltál neki, ráadásul - az eredmény ismeretében - pofátlan módon közölted, hogy kormányváltó hangulat van... ( talán toppantottál is.. ) Hiteltelen vagy és hazudsz mint a vízfolyás, emlékezetes mit műveltél te is 2010 után! Undorító vagy!
Performan
2023. április 14. 10:54
És még valamit. Sokan elfelejtik, hogy Mesterházy szalonképtelen. Emlékezni kell - bár ma is széthazudja az arcát, valahányszor mikrofon közelébe engedik -, hogy miket mondott és milyen minősíthetetlen stílusban korábban: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Mesterh%C3%A1zy+kecske#fpstate=ive&vld=cid:e566371d,vid:M-nVogkXTxY Óva intenék mindenkit attól, pláne a jobboldalt, hogy sztárt csináljon ebből a primitív faszkalapból, aki egyébként már a sajátjainak is vállalhatatlannak bizonyult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!