Belorusszia nem a szövetségesünk

2023. április 17. 19:47

Nincs új a nap alatt.

2023. április 17. 19:47
null
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Nincs új a nap alatt: a Fidesz-kormány továbbra sem az EU-ban keresi Paks 2. megépítésének a megoldását, hanem Putyin köreiben. Most a szankciók kikerülése érdekében Belorussziában.

A Szocialisták és Demokraták továbbra is azon az állásponton van, hogy szövetségesi kötelmeket, értékeket, érdekeket, adott szót nem árulunk el, és inkább szövetségesi kereteken belül kell keresni a megoldást az atomszektorunk bővítésére. Belorusszia nem a szövetségesünk.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner  

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. április 18. 19:57
Röhejes ez a fickó.
Scio
2023. április 18. 10:57
"Szocialisták és Demokraták továbbra is azon az állásponton van" Nahát, MINDKETTEN (az alapító "atyák") azonos véleményen vagytok, ki hitte volna...majd szólj, ha 3-an lesztek!!!
zakar zoltán béla
2023. április 18. 10:23
Jelentett neked Pressman őrmesterszolga? Ki a fene mondta, hogy szövetségesünk?! A 444/atv/telex...?!
Krupp Skya
2023. április 18. 10:21
Bizony nem árulunk el, mint azt sem árultuk el ki írta alá Cusi 72 darab sikeres pályázatát az ifjúsági és sportminisztériumban, amiért Cusi nyolc évet ült, amiben a vigasz az volt számodra és a harangozó Ujhelyi és a Részeges Gyurcsány számára hogy Cusi a Szegedi Ötágú Vöröscsillag Börtönben ülte le a nyolc évet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!