Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Rogánék kacagnak egy jót

2021. április 27. 07:05

Néhány ellenzéki meg elnyom egy kárörvendő félmosolyt, hogy minek ugrált a hülye, ők azok, akik vígan feladták a propaganda elleni harcot.

2021. április 27. 07:05
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Sokan még mindig nem értik: teljesen mindegy, mi az igazság, egy dolog a lényeg: HÁNY EMBERHEZ jut el az üzenet. A dolog mostanában így működik: Rogánék kitesznek rólam egy ótvaros nagy rágalmat, azt végigfuttatják a teljes propagandagépezeten, látja sok millió ember. Én természetesen megcáfolom itt a Facebookon, azt látja kb. egy-két százezer ember. A maradék független médiát már nem is érdekli, amit meg is értek, végtelen unalmas, ahogyan a Hadházyról hazudoznak a kormány talpnyalói. De így az egyenleg több millió lesz a százezerrel szemben. Arról nem beszélve, hogy persze, lehet a bírósághoz fordulni, ahol jó esetben pár év múlva nyerek pár százezer forintot, rosszabb esetben az az ítélet, hogy közszereplőként tűrnöm kell ezt.

Rogánék kacagnak egy jót, néhány ellenzéki kolléga meg elnyom egy kárörvendő félmosolyt, hogy minek ugrált a hülye. Ők azok, akik inkább a bátor visszavonulást választják, akik vígan feladták a propaganda elleni harcot, még október 23-án is snassznak találták eljönni az MTVA elé és most azt hazudják Önöknek, hogy így is biztosan nagyon legyőzzük a kormányt. Aztán ha nem sikerül, panaszkodunk majd a körülményekre.

Ennek ellenére minden ilyen ocsmány támadás csak erősít a hitemben, hogy jó az, amit csinàlok. Nem gondolom, hogy az lenne a jó stratégia, hogy nem mutattam volna meg pl. Tiborcz szállodáját, amint a járvány alatt is boldogan fogadja a vendégeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2021. április 27. 14:31
hadházi egy szarházi
yanoo
2021. április 27. 11:05
Elmebeteg
Elmekortan
2021. április 27. 10:54
De cuki vagy Ákoska, eszem a cuki kis fejedet. Hogy fizetik most a felforgazást, hazaárulást, rombolás, pusztítás. Remélem nem a pokol lesz a végső.
Coccothraustes
2021. április 27. 10:51
Hullaházyt könnyen lealázta a vidéki falusi polgármester, azt hiszem Ludason. De mindenki hülyét csinál belőle, legfőképpen saját maga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!