Leszarozott alkotások

2020. június 24. 12:47

Hoffmann Rózsa (emlékszik még valaki rá?) és Takaró Mihály világszerte hatalomra jutott.

2020. június 24. 12:47
Hont András
Hont András
Facebook

„»A film elavult hozzáállású nyelvi és kulturális ábrázolásokat tartalmaz, amelyek ma sértően hathatnak« – olvasható a Sky Cinema szolgáltatónál innentől 16 filmnél, de a felülvizsgálat folyamatosan zajlik. A most leszarozott alkotások között van A dzsungel könyve, a Dumbo, az Álom luxuskivitelben, Az utolsó szamuráj és A bolygó neve: Halál is.

Mert az emberek maguktól természetesen képtelenek értelmezni egy művet. El kell nekik jó előre mondani, hogy miként kell befogadni, amivel szembesülnek. Annyira szeretném látni, hogy akik most globálisan cenzorkodnak, megjegyzéseket firkálnak alkotások elé, azok ne csak mások műveit minősítsék, hanem maguktól csinálnának valamit, amit érdemes elolvasni, megnézni, meghallgatni. Tulajdonképpen semmi más nem történt, mint hogy Hoffmann Rózsa (emlékszik még valaki rá?) és Takaró Mihály világszerte hatalomra jutott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. június 25. 13:45
TE! fogfájós! Te a szobordöntögetők esztétikájával foglalkozzál!
Papageno
2020. június 25. 08:26
Már megint sok volt a bor Andriska ?Vagy tényleg ennyire aljas szemétláda vagy?Igen virtigli aljas szar HVG-es! Azért jó ha tudod ,hogy az emlitett emberek fényévekre vannak tőled, műveltségben iq-ban, meg egyébként is.Ezt igy összerakni, ahhoz zsigeri aljas gyűlölet kell, az amerikai agylágyulást ezekkel az emberekkel összehozni,ahhoz ritka nagy aljasság kell,de te az vagy, jó családból jössz nem is lehetsz más ez a génjeidben van.Remélem egyszer abba fogod hagyni mert a munkahelyedet is felvásárolják, mert már senki sem fogja kattintani.
Teréz A Piréz
2020. június 24. 23:59
Bandika, be mernéd vállalni, hogy nyálverés helyett négyszemközt beszélgess úgy másfél órát Takaró Mihállyal?
Teréz A Piréz
2020. június 24. 23:30
Édesjóistenkém, bárcsak Takaró Mihály tényleg hatalomra jutna világszerte... Rend lenne itt rögtön..! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!