Az imént egyeztettem telefonon Jared Kushnerrel

2020. június 10. 18:33

Mindig is elleneztük, és ellenezni is fogjuk az Izraellel szembeni egyoldalú, tisztességtelen nemzetközi politikai megközelítéseket.

2020. június 10. 18:33
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Az imént egyeztettem telefonon Jared Kushnerrel, Donald Trump amerikai elnök közel-keleti főtanácsadójával. Tájékoztattuk egymást a koronavírus elleni küzdelemben elért eredményekről és kölcsönös elismerésünket fejeztük ki a megtett erőfeszítések miatt.

Egyeztettünk az Izraellel kapcsolatos nemzetközi politikai folyamatokról, valamint a közel-keleti béketerv állásáról. Biztosítottam arról, hogy Magyarország továbbra is érdekelt az általa felvázolt terv sikerében, hiszen az reális esélyt ad arra, hogy végre béke, biztonság és fejlődés legyen a közel-keleti térségben. Magyarország szövetségesként tekint Izraelre, ezért mindig is elleneztük, és ellenezni is fogjuk az Izraellel szembeni egyoldalú, tisztességtelen nemzetközi politikai megközelítéseket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2020. június 17. 13:03
remélem a peti akkor is tud nemet mondani amikor mézesmázos a hangvétel nem csak mikor kiabálnak vele.
szavaztam
2020. június 10. 22:19
'reális esélyt ad arra, hogy végre béke, biztonság és fejlődés legyen a közel-keleti térségben' bullshit...egy egyoldalú terv soha nem vezet békére... egyszerübb lenne ha kimaradnánk belőle...
Almassy
2020. június 10. 22:02
Mi hasznunk nekünk ebből? Izrael mikor fékezi már meg az itteni galiciánereket? Mi fékezzük meg?! Na ugye...
KannibálTatárÚr
2020. június 10. 21:13
Ha az USA-ban folytatódnak a mostani események, az az USA végét jelentheti. USA Nélkül pegig Izrael sem lesz. Nem nagyon szabad egyoldalúan politizálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!