A fehéreket gyűlölő rasszistákról

2019. augusztus 10. 12:01

Éve óta írok arról ezen a blogon, hogy a baloldali identitáspolitikára, főleg a faji identitáspolitikára az adekvát jobboldali válasz a jobboldali fehér identitáspolitika.

2019. augusztus 10. 12:01
Rod Dreher
The American Conservative

„Beszéljünk a fehér felsőbbrendűségről, és küzdjünk ellene, minden eszközzel. Komolyan. A fehér felsőbbrendűség egy rákos ideológia. Viszont nem tudunk ellene hatásosan küzdeni, ha nem küzdünk ugyanúgy a fehérellenes felsőbbrendűség ideológiája ellen, amit a baloldal régóta dédelget.

Éve óta írok arról ezen a blogon, hogy a baloldali identitáspolitikára, főleg a faji identitáspolitikára az adekvát jobboldali válasz a jobboldali fehér identitáspolitika. Amikor egyetemi professzorok (például ) magasra értékelik a fehérellenes faji gyűlöletet és erőszakot, felfogják vagy sem, de a fehér tribalizmus szellemeit idézik meg. Lehet, hogy nem akarnak szembesülni ezzel, de ez attól még így van. (...)

Vagy felfogjuk, hogy testvérek vagyunk, akiknek közös a végzete, vagy elsüllyedünk a törzsi gyűlölködésben. Nincs harmadik opció.

Egyébként pontosan tudom, hogy dolgozik Al Sharpton (amerikai , New York-i baptista lelkipásztor, demokrata párti fekete radikális emberi jogi aktivista, akit sokan vádolnak a fehér-fekete kapcsolatok mérgezésével – a szerk.). 2001-ben, amikor New Yorkban voltam újságíró, el kellett rejtőznöm, mivel egy hétig kaptam a halálos fenyegetéseket egy olyan tüntetés kapcsán, amit Al Sharpton vezetett a lapom ellen és ellenem, mivel megsértődött az egyik cikkem miatt. Sharpton tisztában volt vele, hogy halálos fenyegetéseket kapok – de nem érdekelte. Ő egy professzionális rasszista, aki még nagy karrier előtt állhat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2019. augusztus 11. 01:55
Population predictions of the 101 largest cities in the 21st century. The first 1O... 1. Lagos, Nigeria 88,344,661 2. Kinshasa, Democratic Republic of Congo 83,493,793 3. Dar Es Salaam, United Republic of Tanzania 73,678,022 4. Mumbai, India 67,239,804 5. Delhi, India 57,334,134 6. Khartoum, Sudan 56,594,472 7. Niamey, Niger 56,149,130 8. Dhaka, Bangladesh 54,249,845 9. Kolkata, India 52,395,315 10. Kabul, Afghanistan 50,269,659
Atilla
2019. augusztus 10. 15:22
Meg kell valósítani azt az országot,Európát,ahol nők a nőkkel házasodnak,férfiak a férfiakkal. Mivel így gyermekek nem fognak születni,ezt migránsokkal lehet pótolni. Az ilyen Dónát féléket fel lehet kérni egyház alapítására,mivel Isten nincsen,lehet imádni mondjuk gerge sorost és az ő fiát.. Természetesen a kábítószer szabadon használható legyen,hisz liberális,európai értékekről,országról beszélünk... Nem is sorolom tovább,gondoljunk bele egy iyen szabad viág fele közeledünk... Vagy mégsem? Inkább megmaradunk örökségünkben? Nehéz lenne dönteni,mit is akarunk???
thefzj
2019. augusztus 10. 14:22
- csak zeneszerzők -- - Johann Sebastiann Bach - Wolfgang Amadeus Mozart - Ludwig van Beethoven - Johannes Brahms - Liszt Ferenc - Fryderyk Chopin - Bartók Béla - Kodály Zoltán - KI TALÁL KÖZTÜK NÉGERT,vagy MUSZLIMOT!? - SENKI - MIND FEHÉR,EURÓPAI és KERESZTÉNY emberek voltak
Aerion
2019. augusztus 10. 12:10
A baloldalinak nevezett identitáspolitika alapja a nemzet, vallás és hagyományellenesség. Az, hogy ezek a baloldaliak, bolsevisták, értsd emberiségellenes bűnözők éppen európaiak, lakóhelyüknél fogva a fehér kultúrákat megalapító nemzetekkel, az ezekben elterjedt vallással, azaz a kereszténységgel, illetve mindezek identitáshordozó alapjaival a kulturális és nemzeti hagyományokkal szemben definiálják magukat. Ezek kivétel nélkül emberiségellenes bűncselekmények. Elfogadhatatlan. Nem vitaalap, erről nem nyílhat diskurzus, mert ilyen egyszerűen nem létezhet. Bárki, aki ezt támogatja, akár csak hallgatólagosan is, miközben elérhetőek számára azok az információk, amelyek segítségével megérheti ezt a helyzetet - az is bűnöző, mert a gyilkosokat támogatja céljaik elérésében. Ennek megfelelő bánásmódot érdemel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!