Miért ne higgyünk a Kszi, Simonnak?

2018. július 26. 13:12

A súlyosan destruktív hiperliberális és testközpontú dogmák úgy mentek át a konzervatívnak hitt társadalmakon, mint kés a vajon.

2018. július 26. 13:12

„Tizenéveseknek szóló vígjátékkal próbálja Hollywood elhitetni: a heteroszexualitás nem alapbeállítás, homofóbok nincsenek, és ha meleg vagy, bármit megúszhatsz. Filmkritika.

Valóságos »evangelizálásba« kezdett Hollywood, miután a különböző sorozatokban és művészfilmekben kimaxolta az úgynevezett melegtémát; most talán az egyik legsebezhetőbb és legkiszolgáltatottabb korosztályra mozdultak rá a genderlobbi nagyágyúi: a tinédzserekre. Azt már a progresszívek is tudják, hogy bizonyos társadalmak nehezen tudják lenyelni, hogy szörnyű maskarába öltözött szakállas nők pár éves kisgyerekeknek magyarázzák az óvodákban a különböző nemi szervek és szerepek felcserélhetőségét. Éppen ezért jött a paradigmaváltás, mégpedig egy rendkívül bájosnak és kedvesnek tűnő romantikus komédiával, a Kszi, Simonnal. (Igen, egy »ö« betű kimaradt, mert a magyar forgalmazók valami érthetetlen okból úgy találták, hogy az eredeti Love, Simon címet így volna a legcélszerűbb lefordítani.)

Aki követi valamelyest a Los Angeles-i (rém)álomgyár tinédzsereket célzó alkotásait, jól tudja, hogy a romantikus ifjúsági vígjátékok műfaja mindig is azt a célt szolgálta, hogy az éppen aktuális kaliforniai életstílust valahogy megkedveltessék a világ minden táján élő tizenévesekkel. Így sikerült megtanítani ezt a korosztályt arra, hogy a diákszerelmek örökké tartanak, az önkielégítés teljesen természetes dolog, és a szüzesség elvesztése olyan, mint az érettségi – 18 éves korig le kell tudni, különben közmegvetés tárgya lesz az ember. S ezek a súlyosan destruktív hiperliberális és testközpontú dogmák úgy mentek át a konzervatívnak hitt társadalmakon, mint kés a vajon. Most persze a világ »elmaradottabb, bigottabb és konzervatívabb« fele hüledezve figyeli, hogy az olyan keresztény fellegvárakban is, mint például Írország, csont nélkül sikerült népszavazáson keresztülvinni a melegházasság és az abortusz ügyét, holott emlékeznünk kellene, hogy ez a társadalomformálás nem pár éve, hanem már a ’60-as években elkezdődött.

Hollywood jól tudta, hogy ezt a folyamatot nem egyik pillanatról a másikra, hanem hosszú távon kell sikerre vinni. Előbb az emberek hagyományos értékrendjét bontották le a materialista és ateista tanokkal, amelyeket szorosan követett az úgynevezett szexforradalom. Relativizálódtak a házasságról, szüzességről és szexualitásról alkotott fogalmak és nézetek, s így lehetett megteremteni és egyben ki is szolgálni az egyre deviánsabb és perverzebb igényeket, amik egy önközpontú és eredendően bűnös emberben létrejöhetnek. Így jutott el a genderlobbi is napjainkra egyfajta korszakhatárhoz, így most a teljes áttöréshez a még renegát módon ellenálló »homofób« társadalmakat célozzák többek között az olyan filmekkel, mint a Kszi, Simon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2018. július 26. 18:10
A cikkel kapcsolatban jutott eszembe, hogy ne nagyon csodálkozzunk a filmipar ilyenfajta ténykedése miatt, hisz a Harvey Weinstein botrány óta látszik, hogy miféle alakok kezében összpontosul a filmgyártás, ahol szinte az összes beteges, degenerált "film alapanyag" azonnal dollármilliókat fialó sikersztorivá válik, nem győzik számbavenni a kasszába csörgő dollármilliókat. E miatt bármilyen pusztító, és társadalomromboló téma és forgatókönyv biztos befektetőket, és közreműködőket talál azonnal. Bizony a multikultival kezdődött, de ma már a kendőzetlen agymosás vett át a főszerepet.
popzene
2018. július 26. 15:44
Így van! Vissza az erényövet, a boszorkányüldözést és a halálbüntetést a buzikra!
farkasflori a vizicsoda
2018. július 26. 15:35
matyikam, te nem emlekezhetsz, de kerdezd meg apadat 87-94-ig amikor meg liberalis volt a gyuli, akkor eloszor a "komcsik", majd a "konzervativok" be akartak daralni a kozosseget egy kalap ala veve pl. a melegekkel. szoval jo dolog amikor ragaszkodunk a bibliai ertekekhez, de a politikai oldalakhoz valo dorgolodzest talan nem az aktualis erdekek szerint kellene csinalni, mert hiteltelenek lesztek (vagytok).
balbako_
2018. július 26. 14:37
Még szerencse, hogy nem kötelező megnézni. Amúgy a rohadó görög és rohadó római kultúra volt ilyen....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!