A szolgaság kis körei

2017. szeptember 13. 17:27

Amikor felhívtam az olasz civilek figyelmét arra, hogy a magyar nép nem kívánja a migrációt, a válasz az volt, hogy a magyarok tévednek.

2017. szeptember 13. 17:27
Veszprémy László Bernát
Magyar Idők

„Jómagam több évet önkénteskedtem különböző, főleg egyházi körökhöz köthető civil szervezetekben, és jelenleg is tagja vagyok többnek. Pontosan ismerem a valódi nem kormányzati szervek fontos szerepét a társadalomban: azok nélkül nem lehetne helyi szinten megoldani társadalmi problémákat, és a lokális ügyek intézése elveszne a végeláthatatlan bürokrácia útvesztőiben. Azonban volt alkalmam a modern, progresszív Nyugatról pénzelt álcivilek működésébe is belelátni, hiszen az általánosan civileknek szervezett eseményeken mind a kettő – lokális civil és globalista álcivil egyaránt – megjelenik.

Néhány személyes élményemet szívesen megosztom. Két éve olasz »civilek«, akik deklaráltan marxistának tartották magukat, migránsok szabad utaztatására szerveztek programot Magyarországon. Amikor felhívtam a figyelmüket arra, hogy ezt a magyar nép mérsékelten kívánja, a válasz az volt, hogy akkor a magyarok tévednek. Hogy a nép mit akar, nem számít: megjött a globális direktíva, ők pedig lelkesen teljesítenek.

Egy macedón újságíróval éppen idén nyáron volt alkalmam beszélgetni. Mint elmondta, szereti a szólásszabadságot. Azt mondtam, én is, és megkértem, nevezzen meg egy országot, ahol szerinte teljes a szólásszabadság. Ő erre Németországot hozta fel: azt a Németországot, ahol a bevándorlók antiszemitizmusáról szóló közszolgálati dokumentumfilmet letiltatták. Összehasonlításképpen: a nekem ugyanerről a hollandiai viszonylatban szóló riportomat egymásra licitálva idézte a hazai sajtó. Amikor felhoztam neki a bevándorlók antiszemitizmusát, a válasza ez volt: »Igen, de az nem számít.«”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
metálgitár
2017. szeptember 14. 12:51
Kiváló cikk, érdemes az egészet elolvasni.
balbako_
2017. szeptember 13. 18:05
Lehet, hogy ez így van a választások legalábbis ezt támasztják alá. Viszont a német és osztrák ismerőseim Orbán imádók és keserű szavakkal ostorozzák a saját országuk vezetőit.
kondorosi lászló
2017. szeptember 13. 18:05
.............mikor külföldi utam alkalmával egy arab tini rágyújtott a távolsági buszon, egy angol hölgy rászólt, hogy ez nem fair..............a többiek hallgattak a sofőr is ...........hát itt tartunk.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!