Maguk alatt vágják

2017. augusztus 01. 07:19

A lényeg mégis az, hogy „ezek” megint csak veszekednek, s ha egymást ennyire utálják, leárulózzák, hogyan tudnák vezetni az országot?

2017. augusztus 01. 07:19
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Ám ezt a »műfajt«, nevezetesen az önsorsrontást, minden kétséget kizáróan továbbra is a szocialisták űzik a legprofibban. Mostanában a látványosan frusztrált Botka László és állítólagos ellenlábasa, a Gyurcsányékkal való szövetségkötés zászlóvivője, Molnár Zsolt, aki a csúnya összeveszést napokig némán tűrő Molnár Gyula pártelnök javaslatára tegnap tisztázó beszélgetésre indult a szegedi kormányfőjelölthöz. A helyszínválasztás mindenesetre jelezhet taktikai megfontolást, vagy akár belső erőviszonyra is utalhat. A lényeg mégis az, hogy »ezek« megint csak veszekednek, s ha egymást ennyire utálják, leárulózzák, hogyan tudnák vezetni az országot? A választópolgárban hamar rögzül a kép: isten óvjon minket ettől a kimeneteltől!

Közben a bukott kormányfő elégedetten dől hátra, vagy csak várja, hogy előreléphessen, és ha esetleg lecsillapodnának a kedélyek, s talán egy-két másodpercre szóba kerülne valamiféle programalkotás mint szabadidős ellenzéki tevékenység, egy gyurcsányi húzással ismét sziklát dobjon a pocsolyába. Ahogy szokta.

A »nagyok« árnyékában eközben a magát felpofoztatni mindig kész Gulyás Márton – felfelé kerekítve – egyszázalékos pártocskákkal közösen készül elrontani az augusztus 20-i nemzeti ünnepet. Ez maradt. Vízió és program helyett cicaharc meg ünneprontás. Gratulálunk az egész csapatnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2017. augusztus 01. 12:35
"Ez maradt. Vízió és program helyett cicaharc meg ünneprontás." bazmeg, nyilván rád gondolt bencsik, amikor agyilag sérültekről beszélt. mesélj már valamit zorbán vízióiról. ja meg van, az üres stadionok, amik majd úgy ontják a gdp-t, mint disznófejű rezsi szilárd a sorosozást és a hülyeséget. a magyar szennylap "kiváló" munkatársa. persze valamiből meg kell élni. de még kéregetni is méltóságteljesebb, mint a seggnyalás.
Tiszafa
2017. augusztus 01. 12:16
"...hogyan tudnák vezetni az országot?" Egy szamarat se tudnak vezetni, nem hogy egy országot. De ezt már 1918 óta oly sokszor bebizonyították. Mikor érjük már el a lengyelek szintjét, akik a hatalom közelébe se engedik őket.
Szívemből magyar
2017. augusztus 01. 11:10
Ebből a cikkből sem maradhatott ki a jobbikozás..Csak kérdezném, mivel gázolt bele Vona a hazai idős társadalom lelkébe (lelke az embernek van, nem a társadalomnak)? Ha valaki elolvassa, mit írt Vona, az megérti-hacsak nem értelmi fogyatékos-megérti, hogy Vona az Orbán és gyurcsány-imádó agresszív nyuggerekre írta azokat a jelzőket, nem általában a nyugdíjasokra, úgyhogy szánalmas ezzel jönni. A hülye Kacsoh aztán a Jobbik antiszemitizmusának bizonyítékaként írja le, hogy a Jobbik tartott már fórumot egykori zsinagógában. Hát igen, erről ismerszenek meg az antiszemita pártok, hogy egykori zsinagógában tartanak fórumokat..A marhája inkább írjon a ballibekről, az talán még neki is megy.
u.cserkész
2017. augusztus 01. 10:22
Nincs igazad Dani. Azé' mert egy pártot nem tudok vezetni, azé' az országot simán elvezetem. Mink baloldaliak mindenre képesek vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!