Nyilatkozat az LMBTI hónap alkalmából

2017. június 15. 09:59

Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma támogatásáról biztosítja az emberi jogok védelmezőit és a civil szervezeteket, melyek a világ különböző részein azért dolgoznak, hogy biztosítsák az LMBTI személyek alapvető jogát a szabadsághoz és az emberi méltósághoz.

2017. június 15. 09:59
Rex Tillerson
Amerikai Nagykövetség

„Rex W. Tillerson külügyminiszter sajtónyilatkozata

Washington, 2017. június 7.

Az LMBTI hónap alkalmából az Egyesült Államok Külügyminisztériuma támogatásáról biztosítja az emberi jogok védelmezőit és a civil szervezeteket, melyek a világ különböző részein azért dolgoznak, hogy biztosítsák az LMBTI személyek alapvető jogát a szabadsághoz és az emberi méltósághoz.

Elismerjük azt is, hogy az LMBTI személyeket továbbra is diszkrimináció és erőszak fenyegeti. A bármely sebezhető csoport ellen irányuló erőszak és diszkrimináció aláássa társadalmunk kollektív biztonságát, csakúgy, mint az amerikai értékeket. Amikor minden személyt az egyenlőség elve alapján azonos jogok és azonos méltóság illetnek meg, az globális szinten is segíti a stabilitást. Továbbra is támogatni fogjuk az LMBTI személyek emberi jogait, együttműködve a velünk hasonló értékeket valló kormányokkal, vállalatokkal, és civil szervezetekkel szerte a világon.

Az Egyesült Államok továbbra is elkötelezett marad az alapvető emberi szabadságjogok biztosítása mellett minden személy számára. A mindenkit megillető méltóság és egyenlőség egyike az államunk alapját képező alkotmányos alapelveknek, és ezen alapelvek fogják a továbbiakban is meghatározni az Egyesült Államok diplomáciáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2017. június 16. 20:23
Hogy az USA ide mindig ilyen kreténeket küld. Nem lehet visszaküldeni? :-) Csak egyszer, könyörgöm, csak egyszer ...
tango47
2017. június 16. 13:57
Ezért kár fenntartani egy nagykövetséget. Nincs jobb dolguk?
silenceCZ
2017. június 15. 20:34
szegény Tillerson, maradt volna ExxonMobile vezér, akkor nem kellene ilyen idióta közleményeket aláírni... szinte kizártnak tartom, hogy ezt gondolná, ergo a polkorrekt világ nem ért véget.
briganti
2017. június 15. 17:19
he-he-he....nincs jobb dolgod, minthogy azzal rongálj, hogy a ratyik mennyire fontosak? A négy fal között mindenki azt csinál, amit akar, a többi liberálnáci hülyeség - megint a kisebbség a fontosabb a többség helyett....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!