Zúg a kettős beszéd

2017. június 22. 07:28

Milyen jogait korlátozza a civileknek ez a törvény? Semmilyet. Tüntethetnek! Gyűjthetnek pénzt és aláírást, s félrészegen akár villamossínekre is fekhetnek. Sőt, megfelelő Soros-kiképzés után rendőröket is provokálhatnak.

2017. június 22. 07:28
Pásztor Zoltán
Magyar Idők

„Az Egyesült Államokban egyébként 1938 óta hatályban van a külföldi ügynökök nyilvántartásáról szóló törvény. Tucatnál több amerikai elnöknek nem volt semmi gondja azzal, hogy akit külföldi megbízója befolyásol amerikai ténykedésében, ügynökként kell regisztrálni. Tehát megbélyegzik őket – mondhatnánk a jelenlegi magyar ellenzék szóhasználatát kölcsönvéve.

Nem születtek Amerikában arra vonatkozó kormányzati kommünikék, felhívások, nyilatkozatok, hogy mégsem mehet ez így tovább, nem korlátozhatjuk a demokrácia letéteményeseinek számító civilek jogait. A mostani adminisztrációt sem zavarja a polgárok ügynökként kezelése. Csak a magyar szabályozás szúrja a szemüket, pedig az amerikaihoz képest egyáltalán nem nevezhető szigorúnak.

Mert milyen jogait korlátozza a civileknek ez a törvény? Semmilyet. Tüntethetnek! Gyűjthetnek pénzt és aláírást, s félrészegen akár villamossínekre is fekhetnek. Sőt, megfelelő Soros-kiképzés után rendőröket is provokálhatnak. Hátha elcsattan egy pofon. És megvan a bizonyíték: vége a demokráciának. De nem csattan. A demokrácia persze veszélyben van, megmondta ezt már többször az Orbán-ellenes politikai elit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. június 22. 22:31
Vegul is nem baj, ugyan eddig is barki megnezhette aki akarta, hogy honnan a penz es mire megy, de ez majd tisztaba teszi a dolgokat. Miert ne konnyitsuk meg az allampolgarok dolgat? A zsidok viseljenek csillagot, a fideszesek kis narancsos kituzot. Remelem nem kell tovabb folytatnom.
Pikkelő
2017. június 22. 18:54
"Milyen jogait korlátozza a civileknek ez a törvény?" Milyen jogait korlátozta a zsidóknak a sárga csillag viselése?
zakar zoltán béla
2017. június 22. 10:10
Se több!
KannibálTatárÚr
2017. június 22. 08:16
"Tüntethetnek! Gyűjthetnek pénzt és aláírást, s félrészegen akár villamossínekre is fekhetnek. Sőt, megfelelő Soros-kiképzés után rendőröket is provokálhatnak." Nna, éppen ez a baja az új törvénynek. Civil SZERVEZETEK húzzák be a farkukat és tegyék azt, ami a dolguk: segítsenek a rászorulóknak, ne pedig a béna ellenzéknek. Ha ellenzéknek képzelik magukat, akkor alakítsanak PÁRTOT és a választásokon legitimálják magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!