Csók Eurábiáért

2017. június 28. 07:16

Az amerikai tőzsdespekulánsnak és az Európai Bizottság elnökének hosszan tartó csókja a jelképe kezd lenni mindannak, ami miatt számos fórumon már csak Eurábiaként kezdik emlegetni az öreg kontinenst.

2017. június 28. 07:16
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„Hatalmas, szív alakú kontúrban látszik egybeforrni George Soros és Jean-Claude Juncker alakja. Az amerikai tőzsdespekulánsnak és az Európai Bizottság elnökének hosszan tartó csókja a jelképe kezd lenni mindannak, ami miatt számos fórumon már csak Eurábiaként kezdik emlegetni az öreg kontinenst. A Soros-féle érdekkör és az Európai Unió vezetőinek nagy összeborulását pedig a legjobban éppen azok a civil szervezetek leplezik le, amelyeknek az lenne a feladatuk, hogy csak titkon, fedőszervként szolgálják a közös célt, Európa elárasztását az afrikai és az ázsiai térségből érkező, kétes hátterű bevándorlók millióival.

A lelepleződés központja jelenleg leginkább Magyarország, ahol parlamenti döntés született arról, hogy minden civil szervezetnek be kell vallania, ha súlyos pénzekkel támogatják a működését külföldről.

Jellemzően azok körében lett a legnagyobb a felháborodás, akik George Soros aranytojásain kotlanak már évtizedek óta, a milliárdos céljainak megfelelően befolyásolva a honi politikát. Az elsők között jelentette be például a spekuláns pénze nélkül létezni sem képes két szervezet, az Amnesty International és a Helsinki Bizottság, hogy nem regisztrálják magukat a külföldről támogatott szervezetek közé, hanem a bírósághoz fordulnak az ügyben. Ez a bejelentés azonban több szempontból is nonszensz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. június 28. 15:14
A kutya nem foglalkozik Gyuri bácsival Európában a csuti paraszton kívül.
11ambrus11
2017. június 28. 09:42
Eurábia? Gondolom, ti fideszesek Eurázsiát szeretnétek. Én csak egyszerűen Európai Uniót, ti csak hazudtok, és azzal vádoljátok az EU-pártiakat, amit valójában ti terveztek: Megváltoztatni Magyarország 1000 éves törekvését, hogy nyugati állam legyen. Ezért hazudoztok mindenféle EUrábiáról, hazaárulók, ruszkibérencek, fideszes trollok vagytok.
atila68
2017. június 28. 08:48
A közhasznúsági jelentésükből ugyanis kiderül, hogy több száz milliós támogatást markolnak fel külföldről, így nincs semmi jogalapjuk arra, hogy bármilyen bíróságon kérjenek orvoslatot azért, mert ezt nyilvánosan be is kell vallaniuk. Sőt, inkább ellenük kellene eljárni a bíróságnak, ha nem tartják be a magyar parlament által elfogadott törvényeket. Az is érthetetlen, hogy tulajdonképpen miért szégyellik azt, kik támogatják őket, és ha már szégyellik, akkor miért nem utasítják vissza hősiesen és büszkén ezt a támogatást? Az utóbbi kérdésre könnyen megkaphatjuk a választ, ha megvizsgáljuk, hogy ezek a szervezetek valójában honnan és kiktől kapják a busás apanázst. Itt van mindjárt a Helsinki Bizottság. Mint lapunk mai számából kiderül, ez a szervezet nemcsak George Sorostól kapott hatalmas összegeket, hanem magától az Európai Bizottságtól is, hogy megvédje a rossz bánásmódtól a határainkra rázúduló, illegális migránsokat. George Soros céljait tehát úgynevezett civil szervezeteknek kifizetett programokon keresztül is támogatja az Európai Bizottság az unióba befizetett közpénzekből, vagyis a mi adónkból. Ezért sem mindegy, hogy megtudhatjuk-e, valójában kik és mire használják fel ezeket a külföldről érkező forrásokat. Ha ugyanis a mi pénzünkből is fizetik őket, nyugodtan az arcukba is vághatjuk:
pollip
2017. június 28. 07:44
Nem értem, miért nem mernek bátran regisztrálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!