Összeragasztotta Vona feleségének autóját a Fidelitas

2017. május 04. 10:42

Az Index szerkesztősége előtti tábla után csütörtökre virradó éjjel Vona Gábor feleségének autójára, illetve a házuk postaládájára is simicskás matricákat ragasztottak.

2017. május 04. 10:42

„Madárcsicsergős és fidelitasos napra ébredtünk. 

Reggel fél 7-kor kiléptem a kapun, s rögtön megláttam az első matricát a kocsim hátsó szélvédőjén. Aztán az elsőn is, meg a postaládán is. A Fidelitas bátor és kreatív népművészei az éj leple alatt kidekorálják az otthonunkat és a személyes tárgyainkat, jelezve, hogy mindenünk Simicska Lajosé. Aztán elhúznak. Vagány, csinos, tökös cselekedet. Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés. 

Csak az van, hogy mi sajnos nem vagyunk okosabbak, mint »Cukkenberg«, nem százszorozza meg magát percenként a fizetésem, a kocsimat sem Simicska Lajos vette, hanem mi. Szar ügy.

Az otthonunk meg albérlet, s nem Simicskáéktól béreljük. Szar ügy.

Gyerekek, hol a tettekből a humor? Legalább hagy nevessünk! Lécci! 

 – számolt be a történtekről a Facebookon Vona-Szabó Krisztina.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. május 05. 22:22
ez tipikus kommunista trukk.... te hulye picsa . szerintem ha megneznek az ujlenzomatokta akkor vagz a vadaiferie vagy a fororgabrielle vagz FERJEDE te idiota.
Rockpapa
2017. május 05. 08:05
A mocskos kampányt nem a Fidelitas kezdte.Nézzük meg milyen visszafogott plakát kampánnyal indított a Vona Simicska páros.Aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megba...
BőröndÖdön
2017. május 04. 18:22
A fidesz-tahóság határtalan...
Megtalálta
2017. május 04. 17:37
Az ötlet maga alapvetően jó, de kocsit összematricázni bunkóság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!