Milo, a veszélyes köcsög nem megy sehová

2017. március 03. 19:21

Yiannopoulost a hagyományos liberális karaktergyilkossági kísérletekkel képtelenség volt kicsinálni, mert a „fehér nacionalista” és „náci” vádak a szokásosnál is nevetségesebbek voltak egy feketékkel nyomuló meleg zsidó esetében.

2017. március 03. 19:21
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„Milo ugyanannak a mozgalomnak a része, amelyik Trumpot elnökké tette.Ezt valószínűleg csak tájékozatlanságból vagy lustaságból nevezi sok firkász »alt-right«-nak, hiszen Milo mindig is hangsúlyozta, hogy nem tartja magát annak, maximum társutasnak, a hazánkból is kiutasított Richard Spencerhez pedig semmi köze nincs – hacsak a kölcsönös megvetést nem számítjuk ide. Sőt: a valóban náci Daily Stormer szent háborút hirdetett Yiannopoulos ellen. Ezekhez a bennfentes információkhoz mindössze két perc guggolózásra van szükség, de a liberálisoknál és a cuckonzervatívoknál talán mások a prioritások.

Yiannopoulost a hagyományos liberális karaktergyilkossági kísérletekkel képtelenség volt kicsinálni, mert a »fehér nacionalista« és »náci« vádak a szokásosnál is nevetségesebbek voltak egy feketékkel nyomuló meleg zsidó esetében.A karaktergyilkosság végrehajtói így végül stratégiát váltottak, és olyan helyen próbálták támadni Milót, ahol jobban fáj talán – ez sikerült is nekik.

Noha Milo gyerekkorában molesztálás áldozata volt, a jelenlegi vád az vele szemben, hogy támogatja a pedofíliát. Ő maga is elismerte, hogy a szavai félreérthetőek voltak, ezért – és csak ezért – bocsánatot kér. Azt azonban tagadja, hogy bármikor is támogatta volna a kisfiúk simogatását, és visszataszítónak nevezte a pedofilokat. Mindenesetre a támadók most érzékeny pontra tapintottak, és ráadásul akkor csaptak le rá, amikor a legsúlyosabb hatást tudta a támadás kiváltani (az inkriminált felvételek ugyanis már több hónaposak, talán egy évesek is voltak már). Érdemes nem elmenni szó nélkül amellett sem, hogy azok törnek most pálcát Milo felett – itt a kulturális bal agendájára gondolok –, akik amúgy a pedofília, mint lehetséges »életmód«, vagy életmódkísérlet mellett érvelnek. Zárójel bezárva. (...)

A mostani balhé örömére, ahogy észrevették, el is temették Yiannopoulost. Lassan napi rendszerességgel jelenik meg egy »tündöklése és bukása« írás, mintha csak egy ember írná az összest – a mértékadó sajtót elnézve ez nincs is olyan messze az igazságtól. Csakhogy akik nem értik, a jelentőségét sem képesek értelmezni. Milónak már nincs szüksége a Breitbartra. Azonnal talált több új kiadót is könyvéhez, önálló médiavállalkozást indít, és marad az Egyesült Államokban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
witenoir1
2017. március 04. 15:42
megadja azért nem teljesen pontos, az "alt-right" sokmindent jelent, milo inkább libertariánus/konzervatív-liberális, bizonyos alt-right nézetekhez semmi köze.
OVB_
2017. március 04. 09:12
Kit erdekel Europabol Yiannopoulos? Kit erdekel Megadja Gábor es/vagy a 888.hu? #szanalmas
аvmanster
2017. március 03. 22:07
Akár félreérthetően fogalmazott, akár valóban kiállt a pedofilok mellett, ha nem hagy fel a nyugati civilizáció a deviancia istenítésével, akkor előbb utóbb a pedofil méltóság meneteket is fogunk látni a nyugati városok utcáin. vagy újra bűncselekmény lesz a homoszexuális kapcsolat, vagy a határok feszegetésének csak a nyugati civilizáció bukása fog végső határt szabni. ha ez bekövetkezne, az utána jövő iszlám civilizáció a női egyenjogúságot is meg fogja szüntetni. tudatmódosító szereken élő turbó-aktivisták figyelmébe ajánlom, hogy a homoszexualitás szankcionálása nem jelent koncentrációs táborokat. felesleges ilyesmit vizionálni. Magyarországon a szocializmus alatt, sőt a rendszerváltás után még évekig bűncselekmény volt a homoszexualitás. sőt az Egyesült Államokban is, több államban egészen 2003-ig bűncselekmény volt a szodómia. de ez természetesen nem jelentett lágereket, üldözést. viszont meg kellett húzniuk magukat a homoszexuálisoknak. nem parádézgathattak az utcákon, a deviancia a magánházak falain belül maradt.
brabant89
2017. március 03. 22:06
Honnan veszi Megadja, hogy a pedofílát a a kulturális baloldal (az meg mi) támogatja? Ami meg a Yiannopoulos ellen felhasznált videót illeti, nálunk épp Megadja Gábor elvbarátai próbálták a Momentumot nem egy több hónapos, hanem egy 2013-as írással lejáratni. Szóvalnem kell a politikai ellenfelek karaktergyilkossági módszerein csodálkozni. Először söprögessünk csak a saját portánkon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!