Pánik Clintonföldén

2017. március 06. 07:30

Amerika nem tűnhet el a Balkánról, és minél előbb nyilvánvalóvá kell tennie, hogy ezt nem is tervezi.

2017. március 06. 07:30
Kőműves Anita
Népszava

„Ám amíg kiderül, Trump kinek a kezébe adja az amerikai külpolitikát, és amíg újraindul a gépezet, sokan megpróbálják kihasználni a bizonytalanságot. Ennek máris vannak jelei. Az áprilisi szerbiai elnökválasztás előtt egyes politikai erők máris albán- és Koszovó-ellenes jelszavakkal kampányolnak. Macedóniában az albán nyelvhasználati jogok miatt van patthelyzet és nem sikerül kormányt alakítani. Az EU-tagságra pályázó, Brüsszel-rajongó Albániában egyre gyakoribbak az unióellenes politikai jelszavak és pár hónapja már ott is megjelent a régióban terjedő »sorosozás«. Koszovó helyzete továbbra is rendezetlen; Moszkva pedig előszeretettel nyomul be a hatalmi vákuumba és igyekszik zavart kelteni a térségben. Amerika nem tűnhet el a Balkánról, és minél előbb nyilvánvalóvá kell tennie, hogy ezt nem is tervezi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2017. március 06. 16:01
És mi van a fővédenc, fődemokrácia Ukrajna nyelvtörvény tervezetével ? ?
nyugalom
2017. március 06. 15:54
Ki ez a kőműves liba? Ja, fizetett
Korrupt Kornél
2017. március 06. 13:55
csodálatos megállapítások mindig. Van egy ország gazdag ásványi kincsekben, a fene sem érti miért akar a jeni közvetlen mellételepülni? Az orosz minden jónak az elrontója, az ami pedig olyan jó... igaz Ukrajnát tönkretette, körbezárta az oroszt de az orosz az ördög. A jenkik menjenek haz, az EU védje meg határait -hoppá, most kapirga, miért hívják be az arab fiatal suhancokat. Majd velük támadtatják meg az oroszt...
Mich
2017. március 06. 11:59
A bolsi Népszava még mindig Clinton és Obama vazallusa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!