Bréking! Közbiztonság 2017!

2017. január 09. 14:44

Most hívtak Budapestről kollégák, hogy az Országgyűlés Képviselői Irodaházában lévő 4. emeleti irodám tárva-nyitva, s mint kiderült, azt ismeretlenek feltörték!

2017. január 09. 14:44
Mirkóczki Ádám
Facebook

Most hívtak Budapestről kollégák, hogy az Országgyűlés Képviselői Irodaházában lévő 4. emeleti irodám tárva-nyitva, s mint kiderült, azt ismeretlenek feltörték! Ugye ez az irodaház, amely elvileg szigorúan védett objektum és biztonságos beléptetőrendszerrel rendelkezik. Ennek ellenére simán feltörték az irodánkat, ahol kollégámmal közösen végezzük napi munkánkat. Furcsa mód mindketten, immáron hetedik éve a nemzetbiztonsági- valamint a honvédelmi- és rendészeti bizottságban dolgozunk, mindketten nemzetbiztonsági átvilágításon estünk át és elvileg nemzetbiztonsági védelem alatt állunk, hiszen minősített adatokkal, kvázi államtitkokkal dolgozunk. Mindez a kiemelten védett képviselői irodaházban történik...

Hogy beléptek-e a számítógépeinkbe, vagy hogy mi tűnt el, esetleg miről készülhetett másolat, azt még nem tudjuk. Természetesen a rendőrségnél és az Alkotmányvédelmi Hivatalnál megtesszük a szükséges lépéseket. Ugyanakkor az is nagyon érdekelne, hogy vajon lehet-e összefüggés a betörés és a pénteki sajtótájékoztatóm között, ahol arról beszéltem, hogy rendszeresen jelentkezni fogunk egri- és Heves megyei fideszes korrupciós ügyekkel...” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. január 10. 11:49
Mindegy már, csak beszéljenek róluk, mint áldozatokról. Szegények....
Valodi
2017. január 10. 01:46
ITTHON hvg.hu 2017. január. 09. 19:32 Belügy: Nem is törtek be a Jobbik irodáiba, csak elvásott a zár
sensei
2017. január 09. 22:19
Már ilyen durván könyökölnek a jobbikban? Na bazz...
cutcopy
2017. január 09. 20:15
Kiderült hogy rosszul volt bezárva, de a sztori abszolút beleillik a Jobbikot ért támadások sorába /pl egy újságíró is lefotózta már Vona Gábort fényes nappal az utcán/, szóval nemzetbiztonságunk valóban nagy veszélyben..! )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!