Elmehetünk a Pisába

2016. december 16. 18:51

A magyar gyermekek bibliából kenterbe vernék az összes buddhistát, hát kapja be a világ többi része.

2016. december 16. 18:51
Veress Jenő
Népszava

„Kész, vége, megoldottuk! A népünkre rontó Pisa elvtárs elmehet a Pisába. A magyar gyermekek bibliából kenterbe vernék az összes buddhistát, hát kapja be a világ többi része – Hoffmann Rózsa szíves közlése alapján. És ez valóban nagy vívmány. Mert micsoda dolog, hogy egy gyereknek esze van? Kell az az árokpucoláshoz? Még a végén mosogatni is megtanul a hülyéje és szamizdatból beszerzett térképpel kitalál Londonba a kis dög. Ahelyett, hogy idehaza különféle mutatókat javítana.

De, mint elébb írtuk, vége, minden rendben a magyar oktatásban. Hasítunk, mint vídia a vajban.

A titkosírásban beszélő Palkovics államtitkár beteljesítette princípiumát. A tanárok gennyesre keresik magukat, évi 13 hónap szabadságuk van, nem kötik őket stupid tantervek, a szellem szabadon szárnyal a kalitkában. Hittanból hamarosan világelsők lehetünk, csak ez a kommunista pápa ne lenne...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. december 18. 17:45
Még egy Soros által pénzelt szervezet, akikre hivatkoztok, libbant.
Egri Marika
2016. december 18. 17:40
Vajon miért kell a hittan és az erkölcstan. Mindig megdöbbent ha valaki egy vallási témájú festményt lát nem tudja kit ábrázol és miért.Ugyan úgy van ha a közbeszédbe már beépült vers idézetet nem tudja, hogy ki írta, melyik versből ismert.Például úgy játszott a legénnyel mint macska szokott az egérrel"Arany: Tetemre hivás a gyengébbek kedvére.
Text adósság
2016. december 18. 07:20
Jenő a C betűt se hagyd ki!
atila68
2016. december 17. 20:46
Milyen "leleményes" ez a Jenő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!