Álláskeresés

2016. november 21. 19:05

Melyik középiskola alkalmazna a jövőben egy jóképű, kiváló retorikai képességekkel rendelkező töritanárt? Van itthon egy, akinek jelenlegi munkaköre esetleg hamarosan betiltásra kerül...

2016. november 21. 19:05
Vona-Szabó Krisztina
Facebook

Melyik középiskola alkalmazna a jövőben egy jóképű, felkészült, kiváló retorikai képességekkel rendelkező töritanárt? Van itthon egy, akinek jelenlegi munkaköre esetleg hamarosan betiltásra kerül...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 365 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2016. november 22. 21:47
a holgy a Parlamentbe keszul, vagy mar a firstlady szerepet gyakorolgatja? Vona "a magyar nep jotevoje" Gabor es Krisztina kormanyzone o fomeltosaga? Vagy csak a megszokas, kitettek kisNovakot es nincs egy hazaspar sem?
Agnieszka
2016. november 22. 17:20
Jóképű? Felkészült (mire)? Retorikai képességek? Vicces. Sajnos nekem Vona láttán egy több évtizede élt és működött nagyon rossz emlékű és végű politikus vonásai rémlenek föl, amiről Vona, persze, nem tehet. Arról sem, h. túl sötét alak. A megjelenésétől, ami szerintem kifejezetten NEM jó, még lehetne nagyon szimpatikus is, de nem az. Vona-Szabó pedig fölzárkózik mellé.
Karbantartó9
2016. november 22. 16:12
A fletóéknál van hivatásos tapsoló. Talán oda felveszik nemzetének hátatfordító férjedet!
puszika
2016. november 22. 11:03
Nekem is volt egy történelemtanárom. Nem volt szép meg csinos.A retorikáját akkor még nem tudtam megítélni.Csak a lényegre összpontosított. ŐT NEM KELLETT ÁRULNI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!