Tarsolynyitás

2016. november 26. 14:33

A Mészáros-félék maradhatnak, Rogán is, amíg majd pár hónap vagy év múlva nem válik kibírhatatlanul kínossá. Ők csakis Orbánnak köszönhetnek mindent, nélküle senkik volnának. Elfújhatók, akár a tollpihe, ezért nem is kell őket elfújni.

2016. november 26. 14:33
Lendvai Ildikó
Népszava

„Mészáros- és a Mészáros-félék maradhatnak, Rogán is, amíg majd pár hónap vagy év múlva nem válik kibírhatatlanul kínossá. Ők csakis Orbánnak köszönhetnek mindent, nélküle senkik volnának. Elfújhatók, akár a tollpihe, ezért nem is kell őket elfújni. Minek? Nincs saját súlyuk, még gazdasági értelemben sem képezhetnek ellensúlyt. Nem ad nekik autonómiát a Fidesz előtti időkből, ettől a kormánytól függetlenül szerzett pénz. Amijük van, arról a hívőkhöz hasonlóan kell vélekedniük: az Úr adta, az Úr elveszi. Csak az esetükben nagyon is evilági úrról van szó.

Tarsoly azonban azelőtt is volt már valaki. Nem adja meg magát olyan könnyen. Most azt üzente: kitálalhatok. A csütörtöki tárgyaláson feltűnően az ölében tartotta a Narancs legújabb számát, az interjúnál kinyitva. Lássák csak, akiknek kell, az összes fotón. Az újságírónak azt mondta: »kaptam egy ígéretet a megfelelő helyről: amennyiben… bizonyos dolgoknak eleget teszünk, akkor az ügyfelek érdekében segíteni fognak, és a Quaestor-csoport megmarad.« Hogy mi a »megfelelő hely«, és minek »tett eleget«, majd a bíróságon tudatja. Amint azt is, hogyan sikerült a külügynek a roló lehúzása előtt több milliárdot kimentenie a kisbefektetők orra elől.

Hogy az üzenet világos legyen, szúr egyet a legfájdalmasabb ponton is: a külügy egy üzletben magával Pharaonnal boronálta össze. Na, püff neki! Lázár a kormányinfón nem túl kimerítő válaszként azt ajánlotta, igyon mindenki „egy nyugtató teát”, mielőtt felizgatná magát a »kémregényen«. Kormánykörökben sok tea fogyhat mostanában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. november 28. 07:23
Lendvai Ildikó már tudja. Ö is maradt az idők végezetéig, még akkor is amikor már az elvtársaknak nem támadt gusztusa rá.
Tűz csiholója
2016. november 27. 20:20
JOGÁLLAMBAN egy elaggott komcsi NE ÍRJA MÁR,hogy egy iparmágnás "ELFÚJHATÓ", mert teszek róla, hogy ezt a judeokrata bolsevik dumát represszionáljuk!!!
Tűz csiholója
2016. november 27. 20:20
JOGÁLLAMBAN egy elaggott komcsi NE ÍRJA MÁR,hogy egy iparmágnás "ELFÚJHATÓ", mert teszek róla, hogy ezt a judeokrata bolsevik dumát represszionáljuk!!!
Tűz csiholója
2016. november 27. 20:18
Lévi Ildikó, átmentett bolsi (judeo-.....) HÁT OSZTÁN A SPOONTEÁNUL PRIVATIZŐR MSZMP-MSZP NOMENKLATÚRA UTÁN hogy van Kendnek elég botox az orcájában NEM KORMNÁNYTAG - NEMBIZONYÍTOTT semmiközehozzá embereket Orbánnak tulajdonítani??! Akinek jól ment már a Fletó és Baynau idejibe is, meg az I. 263 idején is. Kétségtelen , hogy - amint a GFhiurceanu-kórmány II. ciklusában is történt - a gazdasági visszaélések PÁRTON és KORMÁNYON KÍVÜLI, de adaptív és jól igazodó vállalkozói szörny-réteget kitermelt. DE EHHEZ A FIDESZNEK MI KÖZE? Pláne a Kormányzatnak? Rogán úgy kerül a képbe, hogy ELŐBB (FB-csoport is alakult) a MEH-ből Lázárt akarták maguk kicsinálni, de az túl vaskos rinocérosz, most azt hiszik , a rágós Rogán Tóni az könnyebb zsákmány. Rogánnak csak a FELESÉGE GÁZOS, mert az összes MILF-celeb Liba az ő szalonjában van! Könyörgöm, TóniNéni, ne tessék a petyhüdt kék szemeihez hatalmas műszempinákat nyöveszteni, mert lehányom a Sarkáék kerítésit!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!