Nem szegények ezek, csak közönséges provokátorok

2015. december 26. 16:14

Egyiknek a nagy semmit, a másiknak meg gyárakat, földeket hoz a Jézuska.

2015. december 26. 16:14
Pol:Szoc
Pol:Szoc

„Nem kérdés, hogy erős a polarizáció; egyik részén a társadalomnak van egy a szegénység és a depriváció különböző stádiumaiban élő milliók alkotta tömege, még a kisebbik szeletet a haverok, a helyezkedők, a nyaloncok, a rokonok és a gátlástalan gazemberek adják. Oké, persze tudom, nincsen szegénység itt. akinek meg üres a gyomra és a kölyke is éhezik – bár Balog király szerint ez bullshit – az maga tehet róla, hogy egy klasszikust idézzünk meg.

Egyiknek a nagy semmit, a másiknak meg gyárakat, földeket hoz a Jézuska.

Minden bizonnyal a Blahán sorban álló közel kétezer ember – akik EGYETLEN TÁNYÉR MELEG ÉTELÉRT mentek ki – csak statiszták a filmpápa valamelyik kibaszott jó ZS-kat filmjében.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. december 28. 11:43
No most az van kedves Pol Szoc, hogy a fáraóknak piramisa volt, a zsidóknak meg lófasz se. Ez többé kevésbé így meg tízezer éve. Nem fog meg vál toz ni! A kedves szüleinek meg gratulálok a névválasztáshoz.
Békanász a hasadon
2015. december 27. 22:54
a tiltakozók nagy üdvrivalgása közepette egy kis traktorral vontatott gulyáságyú érkezett a tér közepére. Vezetője, Bethlen Farkas, Verőce polgármestere az MTI-nek azt mondta: addig marad a téren és élelmezi saját költségén a tüntetőket, amíg követeléseik nem teljesülnek, azaz amíg a kormány le nem mond. A mobilokat egyre nehezebb használni. http://index.hu/belfold/tuntet0917/toi-toi_vece_es_gulyasagyu_a_teren/ Az ÁNTSZ fertőzésveszélyre hivatkozva 28-án bezáratta a Kossuth téri ingyenes melegkonyhát,[14] mely korábban sok hajléktalant vonzott a térre.
Héja
2015. december 27. 18:27
A gazdag Németországban jelenleg több százezer (német) hajléktalan van. Ámerikáról, stb. nem is beszélve. Nagyon demagóg, nagyon hülye szerző tudhatná, szegények, lecsúszottak mindenütt léteznek. Önhibájukból, vagy más okokból, de sajnos újra is termelődnek. Éppúgy, ahogy a nagyon hülye, nagyon demagóg szerzők.
antioxi
2015. december 27. 13:09
"Egyiknek a nagy semmit, a másiknak meg gyárakat, földeket hoz a Jézuska." Ez már csak igy van kisember, a világon mindenütt. Azért ne csüggedj, a kommunizmusban majd mindenki egyenlő lesz néhány száz év múlva-:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!