Mínusz egy EU-s lobogó

2014. december 12. 13:40

Szomorú, szánalmas játék ez a házelnök részéről nekem meg teljesen elegem van ebből a kivagyi, agresszív, szűklátókörű csapatból.

2014. december 12. 13:40
Szél Bernadett
Facebook

„Mínusz egy EU-s lobogó: jövök dolgozni, belépek a szobámba és döbbenten látom, hogy tegnap estéről mára virradóan az irodám előtti erkélyen lengedező uniós zászló eltűnt. Kinyomoztam: a gondnokság a házelnök, azaz Kövér László utasítását hajtotta végre, akinek valami olyasmit sikerült utasításba adnia, hogy azokon a helyeken legyen kint az uniós zászló, ahol az unióval összefüggő tevékenység zajlik -- ha jól értem, a képviselői irodaház szerinte nem ilyen hely. Eddig nagyon szép megoldás működött, egy nemzeti lobogónk mellett volt az uniós, ráadásul pont az előttünk lévő erkélyen, ld. felső kép, most ehelyett két nemzeti lobogó van kint. Leszögezem, nagyon szeretem a magyar zászlót, büszke vagyok, ahányszor ránézek, de nekem fontos az európai identitás is és nagyon szerettem, hogy a magyar és az uniós lobogó egyszerre volt kint a homlokzaton -- külön öröm volt az erkélyünkön ezt látni. De nekik ezt fájt, nem is csoda, hiszen Orbán Putyinnal állt össze, Kövér meg üldözi a kék zászlókat: szomorú, szánalmas játék ez a házelnök részéről nekem meg teljesen elegem van ebből a kivagyi, agresszív, szűklátókörű csapatból. Ahogy a kutatásokat elnézem, nem vagyok egyedül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. december 13. 11:45
Nékünk meg belőletek van elegünk Bernike! 1:1!!!
ormányos csillós
2014. december 13. 09:48
EU-lobogó tiltakozás helyett adj egy footjobot nekem Berni! Politikusnő-lábfetisiszta vagyok!
1000bocs
2014. december 13. 09:46
"nagyon szeretem a magyar zászlót, büszke vagyok, ahányszor ránézek" - bár még sosem álltam ki mellette, használatáért nem kardoskodtam, nem használata miatt nem tüntettem, de attól még nagyon szeretem! De az uniós, az más. Ha az eltűnik a látókörömből, arra reagálnom kell! Hogy mindenki értse, aki figyel, akit illet. Hogy én Harcolok. Nem csak hétköznap, hétvégén is megdolgozom...ööö, harcolok! És most, kedves hölgyem. Kérem legközelebb akkor szóljon, ha a magyar zászló tűnne el valahonnan. Vagy más nemzeti jelképünk, akár a himnusz, akár a Szent Korona szenved el méltánytalanságot. Csak hogy egyszer jele is legyen ennek a nagy szeretetnek a nemzeti szimbólumok iránt. Báj dö véj: európai identitás Az milyen is? Olyan németes? Vagy franciás? Olaszos, vagy brit? Spanyol? Vagy brüsszeli diplomatás identitás? Vagy mindenhonnan hasznot néző, sehová el nem kötelezett értelmiségi identitás? Korszellemnek megfelelő, antiszemitákat elítélő, mindenhol fasisztákat látó identitás? Modern, felvilágosult, ateista és finoman cionista identitás? Melyik ruhatárból sikerült ezt az identitást leakasztani?
justiceforhungary
2014. december 13. 08:38
hogy mi a francot keresnek ezek a 4,99 + 0,01 %-osok a parlamentben ????? nagyon rühellem ezt a nőt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!