Avatósdi

2014. augusztus 30. 10:38

A Várkert Bazárnál tartott avatás nyilvánvalóvá tette: a kormánypárt kampány- és a PR-részlege lényegében a fél országot gyengeelméjűnek tekinti

2014. augusztus 30. 10:38
A szerk.
Népszabadság

„Csupán arról van szó: senki nem szereti, ha hülyének nézik. Márpedig a Várkert Bazárnál tartott avatás nyilvánvalóvá tette: a kormánypárt kampány- és a PR-részlege lényegében a fél országot gyengeelméjűnek tekinti. Az még könnyen emészthető volt, hogy tavasszal, néhány nappal a parlamenti választás előtt adta át a félkész Várkert Bazárt Orbán Viktor miniszterelnök. Volt már ilyen, lesz is még ilyen: nem helyes, de megszoktuk, mifelénk választás előtt mindent felavat a politikus, ami szembejön vele.

Hanem az alighanem kampánytörténeti mérföldkő, hogy fél éven belül, már egy másik választáshoz közeledve, lényegében másodszor is felavatják ugyanazt. Persze tudjuk, tavasszal az első, most meg a második ütemet kellett ünnepelni, meg aztán egy utcarekonstrukció is szinte befejeződött a környéken, de attól még a pénteki rendezvény épp az volt, aminek látszott: vegytiszta politikai kampányakció, amelyet ráadásul jórészt a kormány által oly gyakran kárhoztatott Európai Unió fizetett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. augusztus 31. 15:25
Nagyon savanyú a szőlő (Budapest szépülése) a Népszabadságnak...
imres
2014. augusztus 31. 10:52
A legjobbat kihagytam. Molnár Csaba elvtárs miniszterként felavatta a Győrben felújított híd egyik felét, majd fél év múlva a másik felét. Nos, elvtársak? Akkor nem fröcsögtetek, hogy mit csinál ez a hülyegyerek?
imres
2014. augusztus 31. 10:49
Elvtárs! Gyengeelméjűnek akkor tekintené, ha nem lenne produktum, csak avatás. Mondok egy példát. Kettőt. Kutyafitnesz, 40 cm-es kilátó. Mondok még egyet. Alagutakkal tarkított M6-os autópálya. Látod, akkor tényleg gyengeelméjűnek nézték a népet.
marós
2014. augusztus 31. 08:13
A Népszabi elfelejti, hogy a szoc-lib bandának 20 éve volt a Várkert-Bazár helyreállítására is, de inkább a saját zsebek megtömését tartották fontosnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!