Demokratikusan listázna az MSZP

2014. március 28. 06:19

Az eredeti jobbikos javaslat nem szűkített volna le semmit, de ezt vagy tudja Molnár Zsolt és épp lelkiismeretesen hazudik, vagy csak simán a freskókat bámulta Gyöngyösi alaposan elbaltázott felszólalása alatt.

2014. március 28. 06:19
Bazsó Bálint
Jobbegyenes

„Emlékeznek még Gyöngyösi Márton elhíresült listázós kijelentésére?

Hát persze, hogy emlékeznek. Nem is nagyon tehetnének mást, hiszen az erre szakosodott médiaguruk és értelmiségünk manipulációra oly hajlamos képviselői gyakorlatilag végigturnézták a világsajtót az Egyesült Államoktól Bissau-Guinea-ig az eredeti jobbikos javaslatot nyakon szúró parlamenti felszólalással.

Apropó, Bissau-Guinea. Úgy tűnik, ez a távoli, kicsi és szegény ország a motorja kishazánk 2014-es országgyűlési kampányának. Olyannyira, hogy Welsz Tamás, Simon Gábor és a hamis útlevél(ek) ügye miatt ma Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke egyenesen azt kezdeményezte: nyilatkozzanak az országgyűlési képviselők, rendelkeznek-e a magyaron kívül más állampolgársággal is.

Juj.

Mielőtt azonban az asszonyt, gyereket, bőröndöt sebtében autóba pakolná, és a boldog, szabad nyugat felé taposná a gázt a kedves olvasó, megnyugtatom: Molnár Zsolt sietve hozzátette (mintha ő is érezné, itt bizony átlépte a balliberális Rubicon szeszélyes vízjárású patakját: nem lehet ezt a kérdést az MSZP-re vagy - mint a Jobbik korábban próbálta - Izraelre szűkíteni.

Nem hát. Az eredeti jobbikos javaslat ugyanis nem szűkített volna le semmit, de ezt vagy tudja Molnár Zsolt és épp lelkiismeretesen hazudik nem mond igazat, vagy csak simán a freskókat bámulta Gyöngyösi alaposan elbaltázott felszólalása alatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Charlie Chan
2014. március 28. 09:13
Nem étem a mi bajotok ezzel, nem az számit hogy mit mondanka, hanem az, hogy KI mondja. Ha jobbik, akkor nácizmus, ha maszop, akkor igazdemokrácijja. Ezen minek rugózni?
balbako_
2014. március 28. 07:27
Molnár Zsolt elvtárs átszundította az elmúlt 4 évet a kellemesen meleg Parlamentben, így nem tudhatta, hogy akaratlanul is szekértolója lett a szélsőjobboldalnak. Tudjuk be a választási hajcihőnek és annak, hogy az ellenség keze mindenhová betette a lábét és rést ütött a szocialista tábor mozdonyán.
Necoure Yamakee
2014. március 28. 07:22
Jaj-jaj europa segits, az mszp listazna a magyarokat! Ma meg csak lista, holnap mar getto, dunapart, gazkamra! Minden medium emelje fel a szavat, itt rettegni kell, az mszp kiirta magat europabooooool!
kjkj945
2014. március 28. 07:15
""Demokratikusan listázna az MSZP"" Csak egy kérdésem van: Mikor volt demokratikus az MSZP??? Ja bocs 'NÉPI'!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!