Az önkény újabb megnyilvánulása

2013. november 19. 20:45

Kolléganőink csak azt követően léphettek be az Irodaházba, miután ezeket a „ruhadarabokat” levették magukról.

2013. november 19. 20:45
Vadai Ágnes
Facebook

A DK két országgyűlési képviselőjelöltjét, Buzás Annát és Glázer Tímeát tegnap nem engedték be a Képviselői Irodaházba, mert a pólójukon Orbán Viktor és Kövér László arcképe volt látható.

A pólókat a nőverő Balogh József elleni tüntetésre készíttettük. Kolléganőink csak azt követően léphettek be az Irodaházba, miután ezeket a ruhadarabokat levették magukról. Az őrség parancsnokától azt a tájékoztatást kaptam, hogy ezeknek a pólóknak a viselése sértette volna a Ház méltóságát.

Erről tartottam ma sajtótájékoztatót, mely sajtótájékoztatón részt vett az MTI tudósítója is, de tudósítás, mégsem készült belőle. Azt a választ kaptuk az adófizetők pénzén működtetett (tehát a DK-s és ellenzéki szavazók pénzén is) MTI-től, hogy ez nem ügy valójában, mert a végén mégiscsak beengedték kollégáinkat. Ez igaz, de még egyszer mondom, azután nyertek bebocsátást, hogy levették magukról az Orbán és Kövér arcképével ellátott pólókat. Nincs ebben semmi fura, mondja a köz szolgálatában álló hírügynökség.

Szerintem azonban nagyon is van, amennyiben szerinted is kedves Barátom, úgy kérlek, hogy oszd meg minél több helyen ezt a bejegyzést, hogy az MTI hallgatása ellenére is minél több emberhez eljuthasson az önkény újabb megnyilvánulása.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thasaidon
2013. november 20. 12:15
"ezeknek a pólóknak a viselése sértette volna a Ház méltóságát" És nem? :-)
1000bocs
2013. november 20. 11:21
"Több nőt a parlamentbe" Ilyeneket? Ez a szint?
enmar
2013. november 20. 11:10
Ágica! A te szellemi őseid nem a ruhát, hanem a körmöket vetették le fogóval. Na az volt a diktatúra, ergó jobb, ha hallgatsz, mint az a bizonyos a fűben!
BőröndÖdön
2013. november 20. 10:27
A költségtérítéses házelnök ténykedése szánalmas,és primitív egyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!