Gyurcsány Ferenc is UD-s célpont volt

2012. április 29. 07:22

Mivel köt a titoktartás, csak annyit, hogy mocskos egy ügy, ahol az UD-s célpontok között ott volt – többek között - Gyurcsány Ferenc is.

2012. április 29. 07:22
Vadai Ágnes
Egyenruhás polgár

„Négy évvel ezelőtt indult az UD Zrt. ügy. Világosan látható volt, hogy kik követtek el súlyos törvénysértést az ügyben. Nem volt persze meglepetés, hogy az egész sztoriban végül Szilvásy György, Tóth Károly, Dávid Ibolya és Herényi Károly lett a gyanúsított. A vád ellenük az volt, hogy nyilvánosságra hoztak fideszes képviselők és az UD Zrt. munkatársai közötti beszélgetéseket. A bíróság a minap első fokon felmentette őket, és az elhangzott indoklásban világossá tette, hogy az eljáró ügyészség elfogult volt, az ügyészség tanúinak meg nem lehet hinni.

Itt és most nem az esetről magáról, hanem inkább a kevesebbet megjelenő szereplőkről írnék.

Én olvastam az Alkotmányvédelmi Hivatalban a nekem megmutatott UD Zrt. aktát. Mivel köt a titoktartás, csak annyit, hogy mocskos egy ügy, ahol az UD-s célpontok között ott volt – többek között - Gyurcsány Ferenc is. (...)

 

A végére pedig a kis színes: Aznap, amikor Szilvásyt, Tóthot, Dávidot és Herényit első fokon felmentették, megjelent a hír, hogy megegyezett az UD Zrt. és az állam abban a személyiségi jogi perben, ahol az UD Zrt. csaknem 1,8 milliárd forintot követelt. A megállapodás még nem nyilvános.

Sok pénzt kap az UD Zrt., a kevésbé ismert szereplői az ügynek mind jól jártak, a felmentett politikusokat pedig megbélyegezték.

Egy kérdés marad:

Milyen szolgálatot tettek és tesznek jelenleg is ennek az ügynek a kevésbé ismert szereplői az Orbán-kormánynak, és mennyibe kerül ez majd még nekünk, adófizetőknek?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nomármost 1
2012. április 29. 19:55
Szegény Gyurcsány Fere De sajnálom.
várúr
2012. április 29. 19:29
Még csak annyit: hogy "mennyibe került" Vadai férje "nekünk adófizetőknek" (pár millió) fillérre tudható.
várúr
2012. április 29. 19:27
MIvel engem nem köt a titoktartás: "mocskos egy ügy" melyhez Vadai Ágnes bármi módon köthető. Lásd: Gripen "korrupció" (pofára esett) férje önkormányzati foglalkoztatása nulla munkavégzéssel (pofára esett, kiderült) Orbán szakdolgozata (pofára esett) Orbán besúgó múltja (pofára esett) Orbán ingatlanja (pofára esett). Védősisak nélkül a nő helyében ki se lépnék az utcára.
Hajdú Sógor
2012. április 29. 16:09
Ennek pinaszőr nyől a fejin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!