A magyar bíróság maffiaország ellen

2012. április 29. 16:01

Hogy az UD Zrt-s megfigyelési ügyben ez az elsőfokú ítélet megszülethetett, azt jelenti, hogy még itt sem teljesedett ki a Fidesz-rendszer.

2012. április 29. 16:01
Mihancsik Zsófia
Galamus

„Szól ez az ügy arról, hogy Magyarországon egyelőre nem érdemes a politikai leszámolás vagy a politikai bosszú vezérelte ügyekben büntetőeljárásokat indítani, mert el fognak akadni a magyar bíróságon. Noha hathatós lépéseket tett az Orbán-kormány és -parlament a bírói szabadság és felelősség eltiprására azzal – amit a hatalmi ágak megosztásának és egymástól való függetlenségének óriási jelentőségével tisztában lévő európai intézmények folyamatosan bírálnak és most részben az Európai Bíróság elé visznek –, hogy a bírákat egzisztenciális függésbe hozta egyrészt a hatalomtól (kényszernyugdíjazzák őket, hogy a helyükre akár szolgálatkész ifjakat is ültethessenek), másrészt egy teljhatalmú vezetőtől, aki ráadásul a bírósági ügyek elosztásába is beleszólhat, tehát önkényesen kijelölhet bíróságokat. Mondjuk olyan bíróságot, amelynek a hatalomhoz lojális vezető áll az élén. Mondjuk azoknak az állampolgároknak az ügyében, akik valamelyik nagyhatalmú »magyar embernek« az útjában állnak. Hogy az UD Zrt-s megfigyelési ügyben ez az elsőfokú ítélet megszülethetett, azt jelenti, hogy még itt sem teljesedett ki a Fidesz-rendszer. De legyünk tisztában vele, hogy nem rajtuk múlt és múlik.

És szól arról, hogy mi történik azzal az emberrel, aki az agresszív és kíméletlen hatalomgyakorlók vagy hatalomra törők útjába áll. Sok éves hercehurcának, megaláztatásnak, idegességnek, végső soron akár teljes ellehetetlenülésnek lesznek kitéve. És ha nem lesznek olyan alapos, lelkiismeretes, felkészült és kérdezni tudó bírók, mint amilyen Vasvári Csaba, akkor még az a megkönnyebbülés sem lesz az osztályrészük, hogy a meghurcoltatás végén igazságot szolgáltattak nekik, és megúszták a felfüggesztett börtönt meg a tetemes pénzbüntetéseket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marton Géza
2012. április 30. 01:24
GYEREKEK!!!! Nézzétek meg a cikkíró, Mihancsik Zsófia képét jobb oldalt fent! Hát nem úgy néz ki, mint az "idegbeteg" a Mónika sóból?! :) Itten van, aki még nem látta: http://www.youtube.com/watch?v=rfEqVmCo5zc
tevevanegypupu
2012. április 29. 22:56
David, Szilvasi, Herenyi politikai kalandorok abbol a fajtabol akik mindenre kepesek..zsarolas, lopas, lehallgatas, vadaskodas.Mindharom arcan ott ul a sotet butasag es rosszindulat. Na persze a birosag felmenti oket elso fokon, vilagos.
Vizigót
2012. április 29. 20:48
De a maga agyában(?) a szenvedés már beteljesedett mutter. Vagy az is lehet, hogy a guanó végképp betemette a neuronjait ott a dúc mélyén. További hosszú elnyomatást kívánok.
várúr
2012. április 29. 19:57
Ugyanez a hölgy a magyar bíróság elnyomása ellen habzó szájjal visongott, EU-t követelt, diktatúrát kiáltozott. Most egy elsőfokú ítélet miatt lelkesedik. MIközben az UD Zrt-ről tavaly jogerős döntés mondta ki a vétlenséget. Ez az ügy a jogerőtől még messze van, miközben rágalmazás miatt Ibolykát már jogerősen elítélték, fizetnie is kellett, más perek is folyamatban vannak ellene, ahogy Szilvásy eeetárs ellen is. Korai az öröm kedves Zsófia asszony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!