A Hálózat

2010. július 09. 10:51

Az egész UD Zrt.-ügy a sietség miatt vált silány produkcióvá.

2010. július 09. 10:51
„Az egész UD Zrt.-ügy a sietség miatt vált silány produkcióvá. Ha több idejük lett volna, ha a Beteg Elme hatalma nem recseg-ropog más okok miatt, s ha nem közeledik vészesen az MDF-elnök-választás, nem hagynak nyomot. Az a motívum azonban, hogy a lemez – idézem a főügyészi közleményt –»ismeretlen körülmények között« jutott Dávid birtokába, további kérdéseket vetett fel, és végső soron a mostani eljárás alapját is ez szolgáltatta.

Miután a Beteg Elme lebecsülte a magyar igazságszolgáltatást és politikai ellenfeleit, nem törődött a hátrahagyott nyomokkal. Szilvásyval azt már nem gondolták végig, hogy a nyilvánvalóan titkosszolgálati hangfelvételnek milyen eredetet kreálnak: így aztán maradt a dajkamese, amely szerint Dávid »csak úgy« a birtokába jutott az állítólagos bizonyítéknak, talán befújta hozzá az esti szellő.

Ha ezt jobban elrendezik, nincs eljárás. Akkor ma nem mondja ki nyíltan a főügyészség Tóth Károlyról, hogy „ (...) arra hívta fel, illetve bírta rá Szilvásy György polgári titkosszolgálatokat irányító minisztert, hogy a bizottság tagjainak bocsássa rendelkezésére a Nemzetbiztonsági Hivatal UD Zrt.-vel kapcsolatos, titkos információgyűjtésen alapuló feljelentéséhez mellékelt telefonbeszélgetésének adatait.”

Vagyis Tóth Károly és – ezt már mi mondjuk – a Hálózat, amelynek ő is, Szilvásy is tagja, törvényt sértve, politikai célra használta fel a nemzeti titkosszolgálatot. És ez még csak a kezdet, reméljük, a Beteg Elme többször is hibázott, hagyott hátra további nyomot.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dadi56
2010. július 09. 15:49
Remélhetően az összes gonosz bűnelkövető a bíróság elé kerül, és lemoshatjuk a gyalázatot, ami a következmények nélküli ország jelzővel látott el bennünket.
bmucsai
2010. július 09. 12:12
Az már tavaly is látszott, hogy a Political Capital manipulálja az MDF - mint politikai párt - működését. Az NBH -> Political Capital -> MDF manipulálásra csak legutóbb derült fény. Ám ha egy állami intézmény manipulálja a politikát, az a demokratikus rendszer elleni támadásnak minősül. Valami ilyesmivel vádolják a Budaházi-t is. Távoli országokban a hadsereg ambiciózus tisztjei szokták megpuccsolni a polgári kormányt. Szerencsére az NBH-nak nem volt elég hatalma ahhoz, hogy szükség állapotot idézzen elő, meghiúsítva a választásokat.
drienovác
2010. július 09. 10:59
ezt eddig is tudtuk, a kérdés még mindig az, hogy az igazságszolgáltatás miért ímmel-ámmal jár el az ilyen ügyekben, ha egyáltalán ha az ud zrt vezetői nem terelik jogi útra a kérdést, akkor semmi se történt volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!