Lassan világrekord! – egy idényen belül a negyedik klubnál dolgozik, olyan keresett a magyar futball fenegyereke

2024. április 17. 19:41

A szezonban már a harmadszor vált munkahelyet az évekig taxizó és futárkodó korábbi válogatott.

2024. április 17. 19:41
Budapest, 2022. szeptember 17.
Urbán Flórián, a BVSC technikai vezetője a labdarúgó MOL Magyar Kupa 3. fordulójában rendezett BVSC-Zugló - Kisvárda Master Good mérkőzésen a BVSC Szőnyi úti stadionjában 2022. szeptember 17-én.
MTI/Illyés Tibor

Ebben az idényben már a harmadik klub kötelékében kapott munkát a magyar labdarúgás egyik igazi fenegyereke, Urbán Flórián. Az Újpest egykori válogatott labdarúgója, aki keménysége mellett a játékosokkal való kommunikáció mikéntjéről vallott karakteres pedagógiai elképzelésiről is ismert, Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB III Északkeleti csoportjának 15. helyén álló REAC szakmai igazgatója lesz.  

A lap szerint az újonc REAC a gyenge szereplés (az előző öt fordulóban mindössze egy szerzett pont) miatt menesztette a március elején kinevezett trénerét, Kollár Zsoltot, és helyette az eddigi asszisztens edző, Dinka Balázs dolgozik majd vezetőedzőként. 

A munka első számú irányítója azonban – méghozzá szakmai igazgatóként – Urbán Flórián lesz, aki 2006-ban már dolgozott az egyesületnél.

Urbán az előző idényben a BVSC-t vezetője volt, amely a harmadosztályból egyedüliként osztályozón jutott fel a másodosztályba, de az NB II jelenlegi idényében egy győzelem és két döntetlen mellett négy vereséggel rajtolt, ezért menesztették. Urbán ekkor sem maradt sokáig munka nélkül, ugyanis visszatért az NB III Északnyugati csoportjában szereplő Csornához, de nem tudott javítani a csapat szereplésén, ezért ott is kitelt az ideje. 

Idén januárban aztán a budapesti első osztályban hetedik helyezett Testvériség-Újpalota SE vezetőedzője lett, ahol éppen a most a REAC-tól távozó Kollár Zsoltot váltotta a kispadon. 

Most tehát Urbán Flóriántól várják a bennmaradás kiharcolását a vezetők. A REAC 24 forduló után 20 ponttal az NB III Északkeleti csoportjának 15. helyén áll, hátránya 6 pont a még bennmaradást érő 13. pozícióban álló Sényővel szemben.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­á­­­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­á­r­n­a­­k­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
altona-2
2024. április 17. 21:54
Nem fenegyerek ez, hanem egy kretén fasz, meg az is ki néki enni ád😂
galancza-2
2024. április 17. 21:10 Szerkesztve
Amúgy az összes hazai szaki futballgyilkos, hazug patkány minden osztályban, minden csapatnál, minden korosztálynál az elmúlt sokévtizedben. Éljen Marco Rossi,Bernd Storck, Andreas Möller, Lothar Matthaus.Stöger,Rebrov,Csercsaszov,Sztankovics, Paolo Sousa! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Fidesz! Éljen Orbán Viktor! Éljen Nagy Feró!
galancza-2
2024. április 17. 21:07
urbi floresz futballgyilkos,mixelő,bundázó kretén patkány.És totál alkoholista. Ez nem is lenne baj, ha értene a focihoz, de kurvára nem ért,és sajnos mindig alkalmazza valaki havi minimum 1 milláért. 2004 óta kb. 18 csapatnál "dolgozott" szakiként. 1 kivételével mindenhol megbukott. És mégis sokan fantasztikus szakinak tartják.Többek között ezért is süllyedt rendkívül mélyre a focink az elmúlt sokévtizedben. urbi floresz játékosként 14 év alatt 16-szor váltott csapatot. Belgiumban volt 4 jónak mondható éve köüzepes csapatoknál, de ez a patkány úgy adja elő mintha 5-szörös belga bajnok lenne,és 30 bl csoportmeccsen játszott volna sztárként. A válogatottban mindig szar volt. "Emlékezetes" meccsei a válogatottban: Izland-M.o. 2-0. M.o-Jugoszlávia 1-7, Jugoszlávia-M.o. 5-0. A sajátmagát csodáló könyvében minden benne van arról hogy miért züllött szét a focink sokévtized alatt,de ez a barom ezt nem veszi észre, és sikerses, büszke fociévtizedeknek értékeli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!