Nagy jelentőséget tulajdonítanak Obama egy korábbi, ufókról tett kijelentésének

2023. március 22. 06:51

Az NBC szerint Obama mondatai hozzájárulnak ahhoz, hogy az azonosítatlan jelenségekről szóló jelentések egyre nagyobb legitimitással bírjanak.

2023. március 22. 06:51
null

Barack Obama a CBS egy korábbi műsorában az Egyesült Államokban előforduló azonosítatlan légi jelenségekről készült videókat kommentálta. 

Az igazság az, hogy vannak felvételek olyan tárgyakról az égen, amelyekről nem tudjuk pontosan, mik is azok

– fogalmazott a korábbi amerikai elnök. Az NBC szerint Obama mondatai hozzájárulnak ahhoz, hogy az azonosítatlan jelenségekről szóló jelentések egyre nagyobb legitimitással bírjanak.

„Nem tudjuk megmagyarázni a mozgásukat” – tette hozzá, majd megjegyezte:az emberek mindig komolyan veszik ezeket, megpróbálják megvizsgálni és kitalálni, hogy mik is ezek valójában.

@tuckystrike Obama acknowledging UFOs on Mainstream Media #fyp #truth #conspiracy #aliens #news #ufo #america ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Nyitóképünk csupán illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bobi64
2023. március 22. 13:35
mindenki biztos lehet benne, hogy az Usa ezt az ufo kártyát be fogja dobni belátható időn belül. annyi mindennel kábítják a világot, és annyi mindenről derült ki, hogy csak az ő trükkjük, hogy ezt is meglépik, ha szükséges. ha nekik szükséges.
BlancoAgilon38
2023. március 22. 13:10
Dögöljön meg ez a rohadt Nobel-békedíjas tömeggyilkos nigger!
alphaville
2023. március 22. 11:55
Tény: léteznek azonosítatlan repülő tárgyak. Nem tudjuk mik azok. Hogy Obama beszél erről vagy Trump, mindegy.
Tisza009
2023. március 22. 10:11
A fehér kínai lufiról tudtátok, hogy mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!