Putyin: Szeptembertől kezdve minden héten zászlófelvonási ünnepség lesz Oroszország összes iskolájában

2022. augusztus 22. 22:05

Az orosz elnök kijelentette: Oroszország „erős, független világhatalom”.

2022. augusztus 22. 22:05
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint országa „erős, független világhatalom”, amely az „anyaország alapvető érdekeit” szolgáló politikát folytat – írta a SkyNews értesüléseire hivatkozva a 24.hu.

Putyin a nemzeti zászló napján tartott videóbeszédében hozzátette, hogy

szeptember 1-jétől kezdve minden héten zászlófelvonási ünnepséget tartanak majd Oroszország összes iskolájában,

hogy a fiatalabb nemzedéket a hazaszeretet, az állampolgárság és a haza jövőjéért való felelősségvállalás értékeire neveljék – idézte a portál.

Az orosz nemzeti zászló napján az 1991 augusztusában megkísérelt puccs leverését ünneplik, amikor a kommunisták erőszakkal próbálták magukhoz ragadni az ország irányítását – ismertették a cikkben.

Nyitókép: PAVEL BYRKIN / SPUTNIK / AFP

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
t34
2022. augusztus 23. 13:15
Mi annak idején az általánosban (az átkosban) a Szózat első kettő versszakával kezdtük a napot...
Reszelő Aladár
2022. augusztus 23. 08:52
Javaslom itthon is bevezetni. Szigorúan az USA mintájára, ott még fogadalmat is tesznek hozzá. A lipsik pedig elmondják, hogy a gyerekeik nem mondják majd el a fogadalmat, mert nekik nincs hazájuk.
Laceh
2022. augusztus 23. 07:40
Nálunk sem ártana! Sőt! Egy üdvözlendő lépésnek tartanám!!!
Zokni
2022. augusztus 23. 07:32
,,Putyin: Szeptembertől kezdve minden héten zászlófelvonási ünnepség lesz Oroszország összes iskolájában” Ajjaj! Akkor ezt nyilván Orbán is átveszi. Persze ő is az orosz trikolórt húzatja fel majd a sulikban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!