A rendőr, a kutya és a tehén esete

2020. január 24. 12:05

Megharapta a kutya a tehenet, a rendőr sokkolta a kutyát, a tehén megrúgta a rendőrt.

2020. január 24. 12:05

Egy betörés miatt hívták a rendőrséget a Dél-Karolinai Georgetown megyében található Pleasant Hillbe – kezdi a történetet a helyi live5news. Egy tiszt meg is érkezett, a K9-es kutyájával együtt, akit kint hagyott a helyszín előtt, hogy ott várjon rá. Az események ekkor vettek nem várt fordulatot, mert az egyik közelben álló tehén megzavarta a K9-es kutyát, ezért meg harapta az haszonállatot. 

A rendőr végül a tehén segítségére sietett és kénytelen volt sokkolni a saját kutyáját, hogy engedje el a marhát. Úgy tűnik, hogy a megharapott állat nem látta át tisztán a helyzetet és a megmentését azzal „hálálta meg”, hogy megrúgta előbb a rendőrt, majd az ingatlan tulajdonosát is.

Szerencsére se a rendőrnek, se a tulajdonosnak, se a tehénnek és a kutyának se esett komoly baja, sőt a betörésről is kiderült, hogy nem volt megalapozott a vele kapcsolatos gyanú.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2020. január 24. 22:45
Az állatok különben sokkal értelmesebbek annál, mint amit mi feltételezünk róluk a fene nagy intelligenciánkkal. A háztájiak pedig még a gondolatainkat is jobban ismerik, és a szándékainakt is. Ugyanis az evésen kívül nincs más dolguk, mint megfigyeljenek mindent maguk körül.
kérdés
2020. január 24. 22:34
A tehén szemszögéből nézve, teljesen érthető. Ugyanis állatok egymás között lerendezik a nézeteltéréseket előbb vagy utóbb. Rettentően értik egymás 'nyelvét'. A rendőr beavatkozott a sokkolóval, amikor épp peres ügyeiket intézték volna. Ugyan azt nem láttam még, hogyan néz ki egy 'megsokkolt', de feltételezem, hogy a tehén sem, így egyszerűen azt hitte, hogy a kutya elpusztult. Azt pedig a rendőr okozta, ill. még a gazdi is a rendőrt védte volna, tehát cselekedett.
Akitlosz
2020. január 24. 22:11
"Megharapta" "meg harapta" "megharapott" Van ám következetesség! Na vajon melyik a helyes, egybe vagy külön?
még fokozza
2020. január 24. 21:21
"a megharapott állat nem látta át tisztán a helyzetet" A tehén nagyon is tisztán átlátta a helyzetet! Azért rúgta meg mind a két embert. Nesztek Homo sapiens! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!